Compartim els resultats i un resum de les cròniques de la jornada del cap de setmana 8 i 9 d’octubre.

• Resultats
  • Cròniques

2016-2017

Seva 2 – Senior femení 3

Partit molt bo i seriós de les nostres noies, amb un domini total del partit i amb l’única pega de no haver matat el partit quan calia, ja que les noies han disposat de moltíssimes ocasions, amb tres pals i un penal errat. Elles, en canvi, han marcat amb un gol fortuït i una distracció de les palauenques. Al final, 1a part amb empat 2-2.

Durant la 2a part, però, les palauenques, amb molt bon joc, han aconseguit el gol de la victòria i han aconseguit emportar-se els tres punts cap a casa. Felicitats palauenques!

Aquest dimecres, partit ajornat contra La Pera a les 12h.

Aleví infantil femení 13 – Berga 2

Les noies han sortit amb moltes ganes i, tot i la dificultat del camp moll, amb unes molt bones jugades han anat entrant els gols. Ha estat un partit bastant còmode en quant a resultat, però s’ha hagut de lluitar cada quart per obtenir el resultat final. Falta treballar molt más la comunicació, però van sortint la resta de continguts que anem treballant. La setmana vinent ens espera un partit difícil davant del Cerdanyola, on les petites podrien marcar la diferència amb els equips de dalt! Felicitats Petites!

Aleví A 4 – At. Vallès 2

Segon partit de l’Aleví A i segona victòria. El partit ha arrencat amb un dominador del joc clar, l’equip rival, i això ha provocat que s’avancessin en el marcador al primer quart. A partir del 2n quart els nens han anat a millor i han aconseguit fer l’1-1 abans del descans. A la represa, el Palau ha sortit endolladissím i amb un moment ha capgirat el marcador amb dos gols. Finalment, en l’últim quart l’Atlètic Vallès ha tornat a fer una forta pressió a dalt que ocasionava el 3-2, però a l’última jugada del partit un xut del nostre central Adrià des del mig del camp ha fet esvaïr tot el patiment deixant el 4-2 final.

Victòria treballada dels palauencs, que tot i no poder fer el joc vistós que acostumen a fer han guanyat i es mantenen en la part alta de la classificació. Felicitats nois, toca seguir treballant dur!

Vilanova 0 – Juvenil 0

Partit molt aspre i disputat més per força que per joc. Les defenses dels dos equips han imposat la seva força i no es pot comptabilitzar cap ocasió en què hagin hagut d’intervenir els porters.

Gran millora respecte joc i actitud, aquest equip ens donarà moltes alegries aquesta temporada. La setmana que ve més i millor!

Llerona 12 – Aleví-Benjamí femení 0

Començament amb molts de nervis en què l’equip rival no ha perdonat en cap moment. En l’últim quart les noies han sortit més animades i s’ha pogut arribar en força ocasions a la porteria contrària. Partit amb coses a millorar, però amb sensacions molt positives. S’ha pogut veure més pinya i hem descobert una nova posició per a l’Helena… porterassa!! Ànims petites!

Mollet 7 – Prebenjamí A 1

Partit molt espès dels palauencs. Durant les dues primeres parts el partit ha estat molt disputat, arribant amb un 3-1 al marcador. En canvi, a les dues últimes els petits han tingut molts problemes a l’hora de treure la pilota jugada i això els ha penalitzat amb 4 gols més en contra. Toca seguir treballant per millorar aquests errors! Ànims petits!

Vilassar de Dalt 17 – Benjamí A 1

El mal inici dels palauencs ha marcat el resultat de tot el partit. Primer quart molt fluix on no han sortit endollats i s’han comès moltes errades en la sortida de pilota. Durant el segon quart i la major part del tercer els petits han despertat i pràcticament han igualat el rival, però les errades que han provocat els gols han fet que no poguessin escurçar el marcador. En l’últim quart s’han desinflat.

Els gols principalment han vingut per errades en sortida de pilota, on els palauencs s’han trobat incòmodes, i en segones jugades dins l’àrea, on la pilota acabava en peus de rivals.

Toca corregir els errors per seguir millorant i competir tots els partits, en especial als equips de la part baixa. Ànims petits!

Prebenjamí A 3 – Sant Fost 5

El resultat final del partit no reflecteix el joc mostrat pels palauencs, que en tot moment han intentat sortir jugant amb la pilota controlada. Durant tot el partit s’han vist jugades de combinació que han provocat moltes ocasions, tot i que la sort de cara a porteria no els ha acompanyat.

Poc a poc es va veient una millora considerable en el joc de l’equip, i encara hi ha molt marge de millora! Ànims petits!

Aleví B 3 – Llerona 6

Resultat enganyós pel que s’ha vist al camp. Els palauencs han fet bon futbol, però el Llerona ha aprofitat els errors del Palau, que intentava jugar la pilota tota l’estona.

Els petits no han baixat els braços en cap momemt i han lluitat per aixecar el partit. Destacar també que l’Eloi, porter, ha parat un penal.

Avui l’equip ha estat bé, però cal seguir treballant! Ara cap a la Festa Major!