• Juvenil A femení
  • Juvenil A
  • Sènior masculí

🏆 ALEVÍ A 5 – 3 Llinars

Victòria important dels alevins que, una setmana més, es buiden dins el camp per aconseguir els 3 punts. El Llinars empatava a 2 just abans del descans complicant el partit i obligant els palauencs a pujar el nivell i la intensitat per aconseguir avançar-se al marcador.

Una setmana més, a un punt del líder. Que res us pari, que aneu superbé, equip! 🔝💪🏼

⚽ Gols: Gerard, Aleix Weisskapp, Marc, Amadou x2

Jornada 7-8 de gener

🏆 Llinars 3 – 2 ALEVÍ B

Derrota en un partit on els nostres han dominat bona part del matx, però sense sort de cara a la porteria rival i davant un rival molt defensiu que buscava el joc directe aprofitant que un tenen davanter molt superior físicament.

Durant l’últim quart del matx, ens ha agafat una contra per fer el definitiu 3-2.

Molt content per feina dels nostres.

⚽ Gols: Nico i Ewan

🏆 Mercantil B 7 – 2 ALEVÍ B FEMENÍ

Partit de menys a més contra el Mercantil. La primera part ha estat molt igualada per part dels dos equips, generant les mateixes ocasions. A la segona part, les palauenques no han sortit concentrades i el rival ha fet 5 gols. Durant les dues últimes parts, les alevines han sabut col·locar-se correctament i baixar la pilota per fer el seu joc. Moltes coses a millorar, però també molt bones sensacions per començar l’any!!

⚽ Gols: Minerva i Paula C

🏆 ALEVÍ A FEMENÍ 3 – 2 Llerona

Partit on les nostres alevines han anat donant la seva millor versió, acabant el partit de la millor manera. Als primers dos minuts rebem 2 gols i mantenim el resultat en contra dos quarts més. Les palauenques, però, han tret tot el seu orgull, esforç i ganes per emportar-se els tres punts, i així ha estat. Bon treball en equip per tirar-lo endavant!

A seguir treballant!

⚽ Gols: Judit x2, Naroa

🏆 La Roca 9 – 1 JUVENIL B FEMENÍ

Partit complicat davant un dels rivals més forts de la lliga. Després d’una primera part molt fluixa on encaixàvem 5 gols, les del Palau sortien a jugar la segona meitat amb bona actitud i un plus d’intensitat que donava a l’equip diverses ocasions i un gol.

A seguir treballant i seguir millorant com ho esteu fent, noies! 💪🏼💛

⚽️ Gol: Abril

🏆 JUVENIL A FEMENÍ A 0 – 5 CE Sabadell

Primera part complicada per les locals que, tot i que han sortit endollades des de l’inici, han encaixat quatre gols per errades pròpies. Després del descans han tornat a sortir al 100 % i minimitzant errors, per la qual cosa han encaixat només un gol i han donat la cara de valent. Molt contentes per l’actitud i el treball.

🏆 JUVENIL A 7 – 0 Llinars

El primer partit després dels torrons ha estat molt ben disputat pel Juvenil A, que ha dominat en totes les fases del joc, controlant la pilota de principi a fi i essent molt seriós en defensa, amb un Gerard Ortiz que, a mesura que passen els partits, dona més seguretat a l’equip i agafa cada cop més responsabilitats. Fruit d’això, portem les dues últimes jornades sense encaixar cap gol, i a això també se suma un joc ofensiu molt fluid i molt divers que fa que als rivals se’ls faci molt difícil defensar els palauencs. En concret, en aquest partit el Llinars ha vingut a tancar-se i no ha tingut cap opció.

⚽ Gols: Sergi Vilar, Roure, Santi, Carlos i Sergio López x3

🏆 Lliçà d’Amunt 1 – 2 SÈNIOR MASCULÍ

1r partit de ľany i victòria per 1-2 al camp ďun rival directe. El sènior masculí va aconseguir una victòria de mèrit a camp del Lliçà d’Amunt per sortir virtualment del pou del descens.

⚽ Gols: Palanca, Javi López

Patrocinador del CF Palautordera: SalicrúPatrocinador del CF Palautordera: Publieco
Patrocinador del CF Palautordera: SalicrúPatrocinador del CF Palautordera: PubliecoPatrocinador del CF Palautordera: Publieco