Compartim els resultats i un resum de les cròniques de la jornada del cap de setmana 5 i 6 de març.

• Resultats
  • Cròniques
resultats10-03-2016

Senior femení 8 – Banyoles 1

Partit còmode pel Palau. Tot i que el Banyoles s’ha presentat amb 10 jugadores, ha sorprès les palauenques tancant-se al seu camp, deixant molts pocs espais perquè les noies poguessin jugar, la qual cosa ha fet que, tot i les ocasions, només hagin marcat un gol just abans d’arribar al descans.

La 2a part ha estat una altra història. Les palauenques han pujat i han començat a jugar més verticalment, mentre que les del Banyoles s’han vist afectades pel cansament i a sobre han acabat amb 9 per la lesió d’una companya. Al final, 7 gols més per les del Palau i 1 de penal de les noies del Banyoles. Felicitats per la victòria!!

Vallgorguina 4 – Benjamí B 2

Partit molt igualat en un camp molt petit on gairebé no hi havia espai per jugar a futbol. Els errors i la qualitat d‘un dels seus jugadors ha fet que el partit es decantés pel Vallgorguina. Toca seguir treballant, ànims petits!

Benjamí A 4 – Penya Blaugrana la Roca 0

Partit molt fluix per part dels palauencs tant en actitud com en joc col·lectiu. L’equip no ha fet el bon joc ni ha jugat al nivell que estava demostrant els últims mesos davant l‘últim classificat, però la qualitat dels nostres jugadors ha servit per guanyar el partit 4-0. Victòria important que ens permet seguir en la lluita per a la quarta posició abans de rebre el tourmalet de la lliga. Felicitats!

Aleví A 9 – Sta. Eulàlia de Ronçana 1

Partit on s’han tingut moltes ocasions, però els palauencs no les han aprofitat. Tot i això, l’equip ha controlat el partit, excepte en alguns moments que han perdut el mig camp. Partit important que fa seguir els petits invictes una setmana més. A seguir millorant! Felicitats!

Atlètic Vallès 2 – 1r equip masculí 4

Gran partit del 1r equip masculí al camp de l’At. Vallès, aconseguint la victòria per un contundent 2-4. L’inici ha estat fred per part dels nostres nois, que al minut 2 de partit ja perdien. Tot i això, no han trigat en començar a agafar el control del partit i, gràcies a l’estratègia, han donat la volta al marcador, marxant al descans amb un 1-3 que feia justícia al bon joc de l’equip. Ja a la segona part han sentenciat amb una jugada espectacular al primer toc i a la contra. Ja cap al final del partit els nois han encaixat el definitiu 2-4 en un lliure directe en contra.

A la foto l’Àxel, que avui ha fet un hat-trick. Felicitats a tots per la victòria!

Aleví C 1 – Ametlla del Vallès 2

Un partit en què els nens han jugat molt bé, merixent guanyar contra el tercer clasificat. Han imposat el ritme de partit amb més joc i ocasions, però el resultat no els ha afavorit. A seguir treballant en aquesta línia!