Partit lluitat al principi. Al final, hem desaparegut del partit.

⚽ Gols: Ricard
⭐ MVP: Àlex (mig)

🏆 Llinars 1 – 4 BENJAMÍ B

Victorià dels benjamins al camp del Llinars. Un partit bastant controlat per part dels palauencs, que amb dos córners a favor han pogut trobar el gol, més un gol de Derek de penal.

Continuem treballant per continuar sumant! 💪🏻💛💙

Jornada 5-6 de març 2022

🏆 BENJAMÍ A 1 – 6 OAR Vic

Un mal inici ens condemna a perdre els 3 punts. La primera part bastant fluixa on, a causa de dos errors no forçats, ens marquen dos gols. A partir d’aquí, tot ha sigut molt fàcil per rival.
A la segona meitat, hem intentat millorar, sense encert a la porteria.

A continuar treballant pels propers punts.

Amunt Palau!!

🏆 CF Torelló 19 – 0 ALEVÍ FEM

Partit complicat de les alevines que jugaven contra el segon classificat. Les de Torelló s’ha avançat al marcador acabant la primera part amb un 4-0. Tot i això, les petites han fet un gran treball defensiu i han lluitat fins al final, arribant diverses vegades a porteria.

Aquest és el camí a seguir!

⭐️ MVP: Míriam (portera)

🏆 ALEVÍ B 6 – 7 CF Vilamajor

Derrota de l’Aleví a casa contra un Vilamajor molt competitiu. Un partit on els errors locals han fet que no es quedin els 3 punts a casa.

Ara toca treballar per aconseguir un altre cop la victòria! 💪🏻💛💙

🏆 Sant Feliu de Codines 4 – 1 ALEVÍ A

Derrota de l’Aleví palauenc en un partit que ha estat més igualat del que el marcador reflecteix. La falta de competitivitat i encert en moments claus del partit fan que no puguem emportar-nos cap punt de Sant Feliu de Codines.

Toca seguir treballant per tal que arribin millors resultats.

Amunt Palau!

🏆 FC Vallgorguina 0 – 3 INFANTIL A

Partit seriós de l’equip en un camp molt complicat. Controlem les dues àrees, tot i cedir algun córner al rival.

A la segona part, dues accions a pilota aturada ens donen avantatge al marcador per acabar tancant el marcador en un contraatac molt ben executat.

Tres punts que ens donen confiança pel calendari complicat que ens espera.

⚽ Gols: Max G., Isaac, Jordi
⭐ MVP: Moha (extrem), Gabri (central), Jordi (extrem), Adam (porter)

🏆 CADET A 2 – 1 Ametlla del Vallès

L’equip mostra un joc col·lectiu molt bo, però la falta d’efectivitat fa que el resultat sigui curt i acabem patint en el tram final del partit.

⚽ Gols: Robin, Victor
⭐ MVP: Víctor (Punta), Héctor (Pivot), Robin (Interior)

🏆 Juvenil B Femení 2 – 4 Mollet UE, CF A

Partit on les nostres palauenques han lluitat i competit des del primer minut fins al final on a la segona part la intensitat i l’anticipació de les jugadores, jugant de cara i fent passades a l’espai ha permès obrir la llauna i tenir possibilitats d’igualar el marcador.

⭐ MVP: Nausica (MP), Mery (LD)

🏆 Fontsanta Fatjó 1 – 0 JUVENIL FEMENÍ A

Les noies visitaven un camp sempre complicat i no han estat en la seva millor versió. Una primera part molt millorable fa arribar el 0-0 al descans, tot i tenir l’oportunitat d’iniciar portant la dinàmica al marcador. En la segona part, les palauenques, han sortit amb ganes de capgirar la situació, però al poc de l’inici l’equip ha encaixat un gol que ha dificultat la reacció del juvenil.

🏆 JUVENIL A 6 – 0 Sant Feliu

El juvenil masculí segueix la seva bona dinàmica de resultats, sumant en els últims tres partits, 14 gols a favor i 0 en contra. L’equip segueix amb ganes de seguir sumant i millorant.

⚽️ Gols: Fernando x3, Marçal x2 i Sergi

🏆 Porqueres 1 – 1 SÈNIOR FEMENÍ

Les palauenques han estat a punt d’endur-se el partit a falta de 10 minut per al final, quan la Rut ha fet el 0-1. Poc ha durat l’alegria, quan un minut més tard ha empatat el Porqueres.

Partit igualat on els 2 primers classificats es jugaven el primer lloc a la classificació i l’opció de proclamar-se campiones del grup B de Preferent.

Les palauenques tindran una segona oportunitat davant el tercer classificat, el Terrassa, per aconseguir-ho la setmana vinent. El partit es disputarà dissabte a les 19:30 h, al Municipal de la Font Martina.

⚽️ Gol: Rut Cervera

Patrocinador del CF Palautordera: SalicrúPatrocinador del CF Palautordera: Publieco
Patrocinador del CF Palautordera: SalicrúPatrocinador del CF Palautordera: PubliecoPatrocinador del CF Palautordera: Publieco