Compartim els resultats i un resum de les cròniques de la jornada del cap de setmana 30 i 31 de gener.

• Resultats
  • Cròniques
resultats30-31gener-2016

Canovelles 3 – 1r equip masculí 1

El partit va tenir dues parts ben diferents. A la primera part, els palauencs no van agafar el control del partit en cap moment i dos errors van costar dos gols. Durant la segona, l’equip va sortir amb les coses clares i amb una actitud boníssima. Van marcar el 2-1 i van crear ocasions per capgirar el resultat, però les parades del porter contrari i alguna decisió de l’àrbitre (va anul·lar un gol legal als dos minuts de la segona part) van fer que la remuntada no fos possible.

Ànims nois, a continuar treballant per assolir l’objectiu!

Senior femení 3 – Cabanes 4

Partit que, una vegada més, ha estat molt dur i intens, amb jugades que han deixat lesionades dues de les nostres jugadores, la Subi i la Mire.

Tot i no fer el millor partit, les noies han plantat cara al 4t classificat de la lliga i hab tingut ocasions clares per obtenir un millor resultat. La propera jornada més i millor, ànima noies!!

Benjami A 1 – Les Franqueses 1

Partit de màxima igualtat per part dels dos equips. Molt poques ocasions a les dues porteries han fet que s’arribés a l’últim quart amb 0-0 al marcador. Un gol de Guillem adelantava als locals i, quan ja semblava que el partit és guanyava per la mínima, un xut llunyà ha sorprès el porter local i s’ha establert l’1-1 definitiu. Empat positiu per acabar una molt bona primera volta.

Molinos 7 – Cadet juvenil femení 2

Resultat un pèl excessiu pel joc de l’equip, que ha intentat jugar-ho tot i d’això se n’ha aprofitat l’equip rival, amb contraatacs molt veloços i efectius. Es treuen aspectes positius malgrat el resultat. Seguim treballant, ànims noies!!

Solsona Arrels 0 – Aleví infantil femení 4

Gran i dura victòria de les noies després de perdre 1-3 a l’anada. Ha estat un partit físic i dur en què costava jugar i fer circular la pilota amb comoditat. Tot i així, les palauenques arribaven constantment a l’àrea rival i finalment han anat arribant els gols, amb un de la Rut, dos de la Carola i un de la Sinead!

Les noies porten la millor ratxa actual de la lliga amb 4 victòries consecutives i el 4t partit consecutiu en què l’equip manté la porteria a 0. Felicitar les noies pel treball setmana rere setmana, que fa que ens mantinguem terceres. Felicitats!!

Aleví B 6 – Gualba 3

Els petits han guanyat el xoc contra el Gualba efectuant un joc atractiu i eficaç. Gran partit, felicitats!

Gualba 1 – Aleví A 4

Bon partit dels nois, tot i que ha costat fer entrar el primer gol. Ha estat un partit molt extrany en què els nens han imposat un clar domini del joc, però el Gualba creava perill en ocasions puntuals. Ha arribat el 0-2 amb moltes ocasions desaprofitades pels palauencs. Amb el 0-3 ha arribat la tranquil.litat amb un joc molt més combinatiu fins aconseguir el resultat final.

Important victòria abans de la jornada de descans del proper cap de setmana. Enhorabona petits!