• Cadet A
  • Juvenil A
  • Sènior masculí

🏆 ESCOLETA 14 – 1 PBB La Roca

Victòria dels palauencs en el segon partit amistós i davant d’un rival que ha competit fins al 2-1. Els palauencs han dominat tots els aspectes del joc

⚽ Gols: Adrià, Mamadou, Lluc i Mauro

Jornada 21-22 de gener

🏆 PREBENJAMÍ 3 – 2 Cardedeu

Ens tornem a trobar amb els tres punts davant un molt bon rival que no ens ha posat les coses fàcils.

L’equip es mereixia un resultat molt més ampli, ja que ha disposat de moltes ocasions per afrontar el partit amb molta més tranquil·litat. Tot i això, han sabut patir i poder treure la victòria.

Toca millorar ens les faltes de concentració i, sobretot, de cara a porteria.

⚽️ Gols: Ricard x2, Eric

🏆 La Torreta 6 – 2 BENJAMÍ B

Gran partit dels nois i un resultat completament enganyós. A la primera part, els petits han tingut problemes amb la gespa alta i humida, que feia relliscar la pilota i ha provocat el primer gol en contra. Tot i això, han jugat molt bé, fent ús de les tàctiques entrenades. El gols no han arribat, tot i les moltes ocasions que han tingut.

Gols: Alex i Biel

🏆 Cirera 2 – 4 BENJAMÍ A

Victòria del Benjamí A en un camp molt difícil de jugar. Els palauencs han jugat un bon partit on començaven perdent. Tanmateix, en cap moment han abaixat els braços i han aconseguit remuntar el partit. Una molt bona parada de Pablo a l’últim minut ens ha salvat el partit.

Continuem treballant per continuar sumant!

⚽ Gols: Derek x4

🏆 Rocafonda 3 – 2 ALEVÍ C

Bon partit dels palauencs, tot i no haver pogut emportar-se la victòria.

Partit en un camp molt complicat, en què hem aguantat els dos primers quarts amb 0-0 i dominat totes les parts del joc. A la tercera part, els palauencs han sortit adormits i han encaixat dos gols. Tot i això, l’equip no ha abaixat els braços i ha seguit lluitant i igualant el partit 2-2. Malauradament, a l’última jugada del partit han encaixat el 3-2.

Toca seguir treballant!!!

AMUNT PALAU 💛💙

Gols: Quim i Luan

🏆 Mirasol Baco 9 – 1  ALEVI B FEMENÍ

Gran partit de les palauenques en la visita al camp del líder per iniciar la segona volta. Independentment del resultat, s’ha fet un gran esforç defensiu i treball grupal que s’ha vist reflectit amb un ajustat 2-1 al descans, no només en el marcador, sinó en domini de joc.

A partir de la segona part, les locals han collat i han augmentat el seu avantatge fins a posar el 9-1 final al marcador.

De nou, remarcar la gran actitud de totes les jugadores. A seguir!

Gol: Judit

🏆 ALEVÍ A FEMENÍ 4 – 0 Santa Eulàlia

Victòria en un partit amb molta superioritat. S’han pogut veure conceptes molt profitosos que les nenes han anat aprenent.

Així i tot, esperem treballar molt millor que aquesta última setmana per preparar-nos millor el pròxim partit.

Seguim treballant!!!

⚽ Gols: Naroa x3, Judit x2

🏆 INFANTIL B 2 – 3 Escola Pia Granollers

Partit molt competit on els palauencs tornen a perdre per la mínima. Tres errors defensius van perjudicar l’infantil en el marcador i no van aconseguir treure cap punt.

A la primera part, un Palautordera molt adormit va donar facilitats al rival per avançar-se al marcador. Tot i així, van marxar a la mitja part amb un 1-2 després que l’Escola Pia es posés per davant del marcador just després de l’empat.

A la represa de la segona part, l’infantil va empatar el partit. Durant tot el segon temps, els jugadors palauencs van tenir oportunitats i ocasions de gol per posar-se per davant del marcador que no van saber aprofitar. Quan faltaven 3 minuts, l’Escola Pia va sumar un gol al marcador que tancava el partit a causa de l’esgotament dels jugadors del Palau.

⚽️ Gols: Izan x2

🏆 Finsobe 1 – 4 INFANTIL A

Els palauencs iniciaven la segona volta en un camp molt complicat i en què cap equip havia aconseguit emportar-se els tres punts. Tot i les ocasions generades durant la primera part, el marcador no s’ha mogut fins a la segona. La paciència i persistència han portat als nois a la victòria final.

Seguim fent pasos endavant! 💪🏼

⚽️ Gols: Mohamed, Darling, Isaac i Soto.

🏆 Seva 3 – 7 INFANTIL FEMENÍ

Victòria del Palau contra les cinquenes. Partit bastant tranquil dominat en gran part per les palauenques, que van jugar a un gran futbol i van disposar de moltes ocasions de gol. A la segona part, el Palau ja guanyava per 5 gols, però al tercer, les noies van baixar el ritme i el Seva va marcar 3 gols per posar una mica d’emoció al final del partit. Tanmateix, les noies van sentenciar el partit amb dos gols a l’últim quart.

En general, bon partit que serveix per seguir millorant i escalar encara més a la classificació.

Gols: Ana x3, Liana x2, Chloe i Clara

🏆 CADET A 9 – 1 Olímpic la Garriga

Victòria del cadet palauenc en un partit complet per part dels dos equips.

Afrontàvem el primer partit de la segona volta tenint en compte les complicacions que ens va causar el rival a l’anada. L’equip ha iniciat el partit amb 2 gols matiners i, tot i encaixar el 2-1, no ha perdut la concentració i ha mostrat ambició i ganes. El resultat final n’és el reflex.

⚽ Gols: Marçal x2, Victor x2, Joan, Elies, Adrià, Roure i Pathe

🏆 Sant Feliu de Codines 2 – 8 JUVENIL A

Partit amb clar domini visitant. Tota la primera part ha estat un monòleg del Palau, que feia circular la pilota amb molt criteri i encertava en la presa de decisions, atacant tant per una banda com per l’altra i essent molt seriosos i intensos en la recuperació.

A la segona meitat, l’equip ha sortit una mica relaxat els primers 15 minuts i, fruit d’això, ha encaixat dos gols. La resta del partit ha tornat a ser de domini clar per part d’un equip que creix i madura jornada a jornada.

⚽️ Gols: Fernando x3, Sergio López x3, Sergi i Gerard Garcia

🏆 SENIOR MASCULÍ 0 – 2 LLERONA

Derrota dels palauencs en un partit travat a casa. El partit es va decidir a les àrees on els locals darrerament semblen no tenir la sort necessària per sumar punts.

Patrocinador del CF Palautordera: SalicrúPatrocinador del CF Palautordera: Publieco
Patrocinador del CF Palautordera: SalicrúPatrocinador del CF Palautordera: PubliecoPatrocinador del CF Palautordera: Publieco