• Infantil A
  • Infantil B
  • Sènior

PREBENJAMÍ A 2 – 1 Bellavista

Partit guanyat pels nois i noies en un matx molt renyit fins al final. Tant a la primera com a la segona part, hem exercit pressió a dalt, però no hem aconseguit el gol. A la tercera part, amb una molt bona pressió, hem marcat el primer gol, però aviat ens han igualat.

A l’última part, gràcies a una excel·lent jugada individual del nostre jugador, hem aconseguit el segon gol que ens ha donat l’avantatge. Hem patit fins al final, però amb una defensa sòlida, hem aconseguit els 3 punts.

Felicitem els nois i noies per l’excel·lent partit que han realitzat. Seguim treballant… Amunt Palau!

⚽ Gols: Ciara i Alejandro

Jornada 25 i 26 de novembre

Mollet 10 – 1 ALEVÍ B

Partit difícil de les palauenques a Mollet, que, tot i el resultat, no han abaixat els braços i han seguit competint fins a l’últim minut.

Seguirem treballant! Amunt Palau 💙💛

⚽ Gol: Laia

ALEVÍ A – Llerona

Avui les noies han fet un molt bon partit, tot i que hem tingut complicacions amb les jugadores, perquè no érem suficients. Hem sabut continuar el partit sense abaixar els cap i seguir sumant.

Hem de millorar petits errors de posicions al camp que ens han fet perdre la pilota en certes ocasions, però en general totes han jugat molt bé i estem molt contents amb el treball que estan fent.

Seguim treballant!!!

⚽ Gols: Miriam x3, Nora, Paula i Ana

(El resultat final del partit no s’indica per la diferència de gols).

BENJAMÍ 1 – 7 Llerona

Partit on les petites del club no han estat capaces de dominar les 4 parts. A les dues primeres parts, les palauenques no estaven jugant com saben i, a causa d’errors en defensa, l’equip rival s’ha posat per davant en el marcador.

Tanmateix, a les dues últimes parts les nenes han fet un canvi d’actitud cap a positiu i han aconseguit mantenir el marcador.

⚽ Gol: Ainara

Sant Fost 2 – 8 INFANTIL A

Gran partit d’un infantil en la seva millor versió. Grans jugades que acaben en gol fan que el marcador es posi a favor. Partit on hem gaudit d’un bon joc de pilota i bons xuts. Ens relaxem a l’últim quart, on ens encaixen 2 gols.

Molt contenta amb el treball de les nenes.

Seguim!!

⚽️ Gols: En pròpia, Alba.V x3, Etna x2, Alba.C i Ana

INFANTIL 3 – 1 La Roca

Derbi complicat davant La Roca, terceres classificades. L’equip va mostrar la seva millor versió de principi a fi, disputant així el millor partit de la lliga fins ara: bona circulació de pilota, pressió intensa a la sortida i recuperacions en camp contrari. Tot i això, una errada nostra en la sortida de pilota va permetre al rival avançar-se ràpidament al marcador.

Faltava atreviment i encert de cara a porteria, però un parell de correccions al descans van fer que les palauenques arribessin amb més perill, aconseguint la remuntada perquè els 3 punts es quedessin a casa.

Cal Remarcar el gran compromís, sacrifici i treball col·lectiu de totes les jugadores. Seguim!

⚽️ Gols: Naroa x2 i Judit

SÈNIOR 2 – o Cassà (partit aplaçat de la jornada 7)

El sènior va aconseguir una victòria en el partit ajornat de la jornada 7 davant el Cassà. Dos gols a la primera part d’Ona Joan van donar els tres punts i el lideratge (amb un partit menys) a les Palauenques. Aquest cap de setmana, l’equip ha tingut descans a la lliga.

Les jugadores del van estrenar les dessuadores d’un dels patrocinadors de l’equip, Tot Montseny Habitatges.

⚽️ Gols: Ona Juon x2

Patrocinador del CF Palautordera: SalicrúPatrocinador del CF Palautordera: Publieco
Patrocinador del CF Palautordera: SalicrúPatrocinador del CF Palautordera: PubliecoPatrocinador del CF Palautordera: Publieco

Salesians 3 – 2 PREBENJAMÍ B

Partit amistós jugat al camp dels Salesians, on vam desplegar un joc molt vistós i que finalment vam acabar perdent per 3-2.

Els nois van trenar bones jugades i només se’ns va escapar el partit per una jugada aïllada en què l’equip contrari va poder marcar.

Continuarem treballant per millorar.

Amunt Palau!💙💛

⚽️ Gols: Lluc i Mamadou

BENJAMÍ B 4 – 2 L’Ametlla

Victòria dels palauencs davant d’un rival directe a la lliga. Hem començat les dues primeres parts dominant, la qual cosa ens ha portat al 2-0. No obstant això, a la tercera part ens hem relaxat i ens han igualat. Així i tot, als últims minuts de partit hem tingut dues ocasions que ens han permès avançar-nos al marcador.

⚽️ Gol: Moussa x4

BENJAMÍ A – Cardedeu

El millor partit dels nostres benjamins des del principi de la temporada.

Hem dominat el partit de principi a final, tenint totes les ocasions i, el que és més important, controlant el joc amb la màxima concentració i ambició de voler marcar més gols, a través de combinacions.

Ara toca minimitzar els errors per poder mantenir aquesta bona dinàmica de partits!

Amunt Palau 💛💙

⚽ Gol: Erik x3, Denis x2, William x2 i Marçal

BCN PRO 4 – 3 ALEVÍ A

Partidàs amb majúscules del nostre Aleví A, malgrat les dificultats plantejades en trobar-nos sense porter i sense canvis. L’equip coneixia les condicions del partit i va optar per un bloc baix per evitar que el rival arribés a la porteria.

En l’últim moment del partit, el rival va aconseguir empatar i després marcar un gol. Finalment, influït per diferents motius com el cansament per la manca de canvis i el fet que un jugador actuava com a porter, va arribar el seu gol de la victòria.

Felicitem l’equip, ja que la tasca que van realitzar no era gens fàcil. Ara toca continuar més que mai, ja que aquest és el camí a seguir.

⚽ Gols: amadou x2 i Nizar

INFANTIL B 1 – 8 Santa Perpètua

Dura derrota en la novena jornada, on el resultat no reflecteix el rendiment de l’infantil davant d’un equip molt fort físicament, però feble en el joc. Després de marxar a la mitja part amb un 0-3 injust, l’infantil va aconseguir marcar l’1-3 i, tot i ficar-se en el partit i tenir més ocasions, no va ser suficient per ajustar el marcador.

Amunt Palau!

⚽ Gol:

INFANTIL A 1 – 2 Torelló

Un equip més intens que el nostre ens fa aguantar defensivament molt bé. Mantenim el partit sota control i anem al descans amb un empat 1-1. A la segona part, encaixem l’1-2 i no aprofitem les ocasions que tenim.

⚽ Gol: en pròpia porteria del Torelló.

CADET B 4 – 2 CF Vilamajor

Victòria treballada pels palauencs com a locals en un partit on l’equip es va enfrontar a un rival molt ordenat al principi, amb paciència i circulació com a protagonistes per aconseguir obrir el marcador. Tot i posar-se 2-0, el Vilamajor va retallar distàncies en una acció puntual, arribant a la mitja part amb un resultat ajustat.

A la segona part, l’equip va mantenir una bona dinàmica de joc, arribant al 4-1, però després, un error ens va perjudicar novament, portant-nos al resultat final.

Cal continuar millorant aquestes petites accions del partit i continuar creixent com a equip.

⚽ Gols: Moha, Jordi, Rayan i Darling

St. Esteve 1 – 1 CADET A

Derbi igualat on l’empat ens ha permès sumar un punt més.

Una primera part intensa amb oportunitats per als dos equips. Com a resultat d’una falta d’atenció, hem rebut el primer gol. No obstant això, la nostra constància ens ha impulsat a no rendir-nos aviat i continuar lluitant pel partit.

La segona part ha estat més a favor dels palauencs, pero la manca d’encert i alguna contra dels rivals han fet que al final ens emportéssim un valuós empat.

Continuem treballant i aprenent per millorar 💪🏼⚽💙💛

⚽ Gols: Biel

JUVENIL A 1 – 3 Escola Pia

Sensacions estranyes en la novena jornada de la lliga. Malgrat l’empat 1-1 i el fet que ells marquin primer, tenim molts minuts amb un joc molt bo, calma i bones triangulacions a la primera part.

A la segona part, tot el contrari: l’adversari ens supera en joc, intensitat, claredat i eficàcia de cara al gol. Movem la banqueta per buscar coses noves, però res surt bé. Ens costa molt marcar un gol i tenir una mica de sort.

Des del cos tècnic, assumim la “nostra culpa”. No hem trobat la manera de motivar els nostres jugadors, perquè aquells que surten de la banqueta ho facin amb energia i aportin alguna cosa diferent del joc. És per això que es fan els canvis.

No queda més que continuar treballant.

⚽ Gol: Jonathan del Pozo

Vilamajor 6 – 2 SÈNIOR

El partit va estar marcat per la manca dels dos porters del sènior.

Al principi, el partit semblava posar-se a favor nostre quan, a la primera jugada, vam marcar el 0-1. No obstant això, res més lluny de la realitat; cinc minuts més tard, el Vilamajor empataba amb una bona jugada per banda centrada al segon pal, on un jugador sol rematava per igualar el marcador. El sènior tenia les idees molt clares amb la pilota, donant tot tipus de solucions al company que la tenia i generant moltes ocasions per marcar que, per una cosa o una altra, no definíem.

Deu minuts més tard, en una bona circulació, la pilota arribava al porter que, en un rebuig amb mala sort, li donava la pilota al davanter, el qual, amb la porta buida, feia el segon pels locals. Poc després, en una mitja sortida, el davanter del Vilamajor feia el 3-1 i així arribava el descans.

A la represa, els de Palautordera continuaven tenint el control del joc, però amb molts nervis quan la pilota arribava a la nostra àrea, i així va ser fins al 2-6 final.

Cal destacar quatre aturades excepcionals del porter rival i un penal. També volem destacar l’ajuda dels juvenils Damien i Carlos, aquest últim marcant el segon gol.

Aquesta setmana ha estat important per al sènior, i crec que, a part del resultat, l’equip ha tingut una molt bona actitud i ha millorat aspectes que no havíem fet bé en l’últim partit contra el Llinars. Evidentment, hem de seguir treballant per posar l’equip a la part alta de la taula, que és on hauria d’estar.

El proper partit, al municipal contra el Sant Celoni, haurem de fer un pas més per millorar i poder competir amb més autoritat.

⚽ Gols: Blazquez i Carlos