• Juvenil A femení
  • Juvenil A
  • Sènior femení

PREBENJAMÍ 6 – 3 La Llagosta

Partit a priori complicat en què els nostres prebenjamins han aconseguit els 3 punts. Amb un gol molt matiner de Marçal l’equip s’avançava al marcador i ens permetia jugar amb més tranquil·litat. La pressió constant dels palauencs ha estat la clau per guanyar el partit.

Toca millorar en les faltes de concentració a darrere per tal de no encaixar tants gols.

⚽️ Gols: Eric x2, Ricard x2, Denis i Marçal

Vallgorguina 3 – 5 BENJAMÍ B

Partidàs dels grocs i blaus en el que han tret tot els fruits dels entrenaments realitzats durant la setmana. Els jugadors han estat concentrats tota l’estona i han dominat el partit amb el seu joc i moltes ocasions de gol. També ha sigut moment de provar noves tàctiques i posicions.

Ara, a seguir entrenant i jugant així la resta de la temporada!

⚽ Gols: Alex x2, Marco x2, Biel

Jornada 25 i 26 de març

BENJAMÍ FEMENÍ 2 – 3 Castellar

Segon partit de la segona lliga. Ha estat un partit dominat constantment, però hem perdonat molt davant de porteria. S’ha notat molt la progressió de les nenes des de principi de temporada, però a l’haver perdonat tant, l’altre equip ho ha aprofitat i ha aconseguit remuntar.

A seguir endavant!! 💪🏼💙💛

⚽️ Gol: Bruna i Martina

ALEVÍ C 1 – 5 Atlètic Vallès

Partit difícil contra un rival determinat a guanyar. El Palautordera ha jugat molt bé, però hi ha hagut alguns errors defensius i ofensius que han donat la victòria a l’equip contrari.

Toca corregir aquests errors per continuar millorant!

AMUNT PALAU 💙💛

⚽ Gol: Martí

ALEVÍ A FEMENÍ 13 – 1 Sant Feliu de Codines

Aquest cap de setmana les nostres alevines han vingut amb ganes d’emportar-s’ho tot. Tot i jugar amb una jugadora de portera, s’ha tirat el partit endavant sent valentes, provant coses noves i proposant molt joc.

Es mereixien la victòria, ha estat molt treballada.

⚽ Gols: Berta x4, Judit x3, Naroa x3, Blanca x2 i Anna

Mollet 3 – 3 INFANTIL B

Partit emocionant on fins a l’últim minut l’equip va lluitar per poder emportar-se el punt de l’empat. L’infantil va sortir adormit a la primera part i al minut 3 el Mollet es posava per davant al marcador a causa d’un error defensiu. Tot i que la idea de joc i la sortida era bona, no van saber finalitzar de cara a porteria. Dos errors més van fer que marxessin al descans amb un 3-0 a la primera part.

Al segon temps, l’equip va remar en equip i tothom va posar de la seva part per aconseguir entrar al partit al minut 5, amb un gol d’Izan. Al cap de 15 minuts, Àlex, amb un xut des de fora de l’àrea, marcava el segon gol i no va ser fins al minut 70 que, amb una falta llunyana, Izan va marcar el gol de l’empat.

Molt contents amb el treball de l’equip!

⚽️ Gols: Izan x2, Àlex

INFANTIL A 7 – 2 La Torreta

Una victòria més dels palauencs com a locals, on encara són invictes sense perdre cap partit. Un bon inici va posar el 3-0 al marcador, però uns minuts de desconnexió va fer arribar al descans amb un 3-1.

A la segona part, els groguencs van sortir amb ganes de més, fent un bon joc i generant ocasions, fent ampliar el marcador.

⚽️ Gols: Soto x3, Darling x2, Isaac i Max.

INFANTIL FEMENÍ 8 – 1 Corcó

El partit va començar amb un gol del Palau al minut 2. A partir d’aquell moment, l’equip va desplegar un gran joc amb combinacions i, al final de la primera meitat, el resultat era ja molt favorable. A la segona meitat, el partit va seguir amb la mateixa tònica i les palauenques va marcar alguns gols més.

En general, gran partit de l’infantil, que, partit a partit, cada vegada juga millor a futbol!

⚽️ Gols: Clara x4, Ana x2 i Ruth x2

Llerona B 1 – 5 CADET A

Victòria del cadet a domicili en un partit important per recuperar la confiança després de l’empat de la setmana anterior. L’equip ha començat amb cert control del partit, però l’equip contrari s’ha avançat a causa d’un gol en pròpia porta després d’un malentès entre el porter i el central.

Tot i veure’s per darrere al marcador, i a partir de l’equador de la primera meitat, l’equip ha fet un salt en actitud i els gols han anat arribant.

La segona meitat ha seguit amb la mateixa tònica i els palauencs han aconseguit de nou una nova victòria.

⚽ Gols: Joan x2, Pathe, Marçal i Lluc

JUVENIL FEMENÍ 1 – 3 OAR Vic

Partit de menys a més que ha acabat amb la victòria de les visitants. Hem tingut una primera part més fluixa, però a la segona hem sortit endollades i hem aconseguit fer més mal, tot i que el resultat no ha acabat acompanyant.

⚽️ Gol: Salicrú

JUVENIL A 9 – 1 Les Franqueses

El partit només va tenir un color (groc Palautordera). Des del principi, el Juvenil A va tenir clar que queden pocs partits per finalitzar la lliga i que no es podia especular, posant en pràctica tot el treballat aquest any. Amb aquesta premissa, marxem al descans amb un resultat favorable de 6-1. Pocs errors i molts encerts han marcat aquesta primera meitat.

A la represa, sis canvis i sensacions molt semblants. Amb el partit ja decidit, l’equip ha mantingut un bon ritme i, fruit d’això, han arribat tres gols més.

El Juvenil A només té un camí a partir d’aquesta setmana, i no és un altre que intentar perfeccionar tot el que hem après aquest any per pujar un esglaó més en aquesta aventura que, de moment, ens està donant moltes satisfaccions a tots!

⚽ Gols: Sergi Vilar x3, Fernando x2, Sergio López x2, Narcís i Llavina

Cambrils 1 – 3 SÈNIOR FEMENÍ

Victòria merescuda i molt important de les palauenques per continuar lluitant per la permanència. Partit sense gaire lluentor, però molt pràctic i seriós. El Palautordera s’ha avançat ràpidament amb un 0-2 a la primera part. A la segona part, amb el tercer gol, el partit ha entrat en una fase de control per part del Palauturdera fins al final, quan les locals han escurçat el marcador.