• Cadet A
  • Juvenil A femení
  • Juvenil A

🏆 PREBENJAMÍ 2 – 0 Bellavista

Partit dur on els palauencs han aconseguit emportar-se els 3 punts tirant coratge. Tot i començar el partit amb faltes de concentració, l’equip ha aconseguit mantenir la porteria a 0. Seguidament, als dos últims quarts, després de diverses ocasions clares, han aconseguit marcar dos gols.

Cal millorar en l’inici dels partits, ja que ens pot perjudicar en certes ocasions.

⚽️ Gols: Ricard, Marçal

Jornada 25 i 26 de febrer

🏆 BENJAMÍ A 0 – 5 CE Mataró

Partit amistós al Municipal de Font Martina, on el benjamí es va trobar davant d’un equip molt superior físicament.

Un mal inici, encaixant gols amb poca fortuna, va complicar el partit. Tot i el resultat ens quedem amb l’aprenentatge d’aquestes últimes setmanes.

Bona feina, EQUIP!

🏆 ALEVÍ A 10 – 5 Lliçà

Partit molt correcte dels palauencs, que aconsegueixen una victòria ben treballada. Bon joc col·lectiu i molt encertats de cara a porteria, aprofitant bé les ocasions i lluitant el partit a la mateixa intensitat fins al final.

Gran partit i gran resultat. Tot i que seguim cometent errors a prop de porteria que ens penalitzen molt, el bon treball ofensiu ens dona una bona victòria.

Felicitats, nois. A seguir!💪🏼

⚽ Gols: Gerard x2, Amadou x5, Marc, Aleix Weisskapp x2

🏆 ALEVÍ B FEMENÍ 0 – 2 PBB La Roca

Molt bon partit de les palauenques, que han sabut dominar el partit i generar molt més que el rival. Les alevines han comès pocs errors, però dos d’ells han estat penalitzats per dos gols del visitant.

Tot i així, les palauenques han fet un partidàs en què s’ha vist clarament la progressió des de l’inici de la competició.

Seguim així i els resultats vindran sols!

🏆 Atl. Vallès  6 – 0 INFANTIL B

Derrota de l’infantil davant un equip de segon any que ha millorat si ho comparem amb l’anada. L’infantil no ha disposat de gaires ocasions davant de la porteria rival i, les poques que han tingut, no s’han finalitzat correctament per poder reduir la diferència de gols. Avui, la defensa i la pressió no ha estat tan contundent com normalment, i això ha acabat perjudicant negativament al marcador.

🏆 INFANTIL A 2 – 0 UE CANOVELLES

Partidàs al Municipal de Font Martina en què s’enfrontaven els dos primers classificats, empatats a punts.

Els palauencs van demostrar una gran personalitat i solidesa defensiva, aconseguint deixar la porteria a 0 i aconseguint imposar el 2-0 final en un partit que deixa l’infantil líder en solitari.

Felicitar tot l’EQUIP per la gran temporada, la qual estem gaudint moltíssim!

⚽️ Gols: Moha i Soto

🏆 Sant Celoni 0 – 4 CADET A

Victòria del cadet al derbi disputat a Sant Celoni. Una primera meitat amb moltes interrupcions i molta imprecisió dels palauencs ha fet que s’anés al descans amb empat a 0. Una segona meitat més seriosa i eficaç de cara a porta, ha decantat el resultat pels palauencs, que podria haver sigut més ample.

⚽ Gols: Roure, Marçal, Pathe i Enric

🏆 JUVENIL A FEMENÍ 1 – 1 Vilassar

Partit a casa on les palauenques han competit els 80 minuts. Tot i avançar-se al marcador al principi de partit, abans d’acabar la primera meitat les rivals havien aconseguit l’1-1.

A la segona part, l’equip ha seguit treballant, tot i que, com que no ha arribat cap gol, el partit ha finalitzat amb un empat.

Seguirem amb la bona feina i lluitant per la categoria.

🏆 Cardedeu 1 – 3 JUVENIL A

Tot i el resultat, ha estat un dels partits més complicats per a nosaltres en el que va de lliga, ja que al minut 29 ens expulsaven amb vermella directa al davanter per una forta entrada a un rival. Fins aquest minut, el Palautordera ha dominat el joc sense deixar sortir el Cardedeu del seu camp.

Amb l’expulsió, ens hem vist obligats a fer tres canvis per reajustar l’equip. Hem començat a defensar amb un molt bon ordre i atacant a la contra. Fruit d’això, una molt bona internada d’Albero ha acabat amb una centrada que el pitxitxi de la categoria ha finalitzat amb un gol.

La segona part ha seguit la mateixa tònica, un Palautordera amb deu jugadors defensant i treballant en equip i sortint a la contra. És així com han arribat dos gols més. El Cardedeu maquillava el resultat final a cinc minuts del final.