Compartim els resultats i un resum de les cròniques de la jornada del cap de setmana 21 i 22 de gener.

• Resultats
  • Cròniques

Palau Solità i Plegamans 3 – Infantil A 4

L’infantil A visitava el camp del Palau Solità, un bon equip situat a la part alta de la classificació i que no ha posat les coses gens fàcils. El partit ha començat molt boig, amb poc domini dels visitants i uns primers minuts d’anades i tornades sense control. Tot i això els palauencs han estrenat el marcador. Amb el 0-1 l’equip a poc a poc ha entrat dins del partit, acabant la primera part amb un resultat una mica enganyós, ja que tots dos equips han pogut incrementar el marcador. En la segona part els nois han sortit més tranquils, tenint un major control i aconseguint el 0-2. Amb aquest resultat l’equip local no ha baixat els braços, al contrari, i ha aconseguit fer l’1-2 i l’empat a 2. Però els nois del Palau volien els tres punts i han lluitat fins al final, aconseguint fer el 2-3. Però el Palau Solità a tornat a reaccionar fent l’empat als pocs minuts. Quedaven més de 10 minuts i el Palautordera ha anat a pel partit, aconseguint el 3-4 i desaprofitant alguna ocasió més per fer arribar una tranquil·litat que ha faltat en els últims minuts.

Tot l’esforç té la seva recompensa i els nois s’han treballat molt i molt els tres punts. Uns punts que els deixen a dalt de tot de la classificació ampliant la distància amb els seus perseguidors. Aquest proper dissabte toca l’últim partit de la primer volta, a per totes!!

Benjamí aleví femení 0 – Vilassar de Mar 10

Partit en què s’ha gaudit molt veient les nenes jugant amb una gran actitud. El resultat no ha reflectit gens el joc i es pot dir que no semblaven un equip de baixa taula i el rival de mitja. Cal felicitar les nenes, que han jugat 7 justes i la capitana de l’equip s’ha posat voluntàriament portera, això demostra la pinya que són. En cap moment han tirat la tovallola i totes anaven una. De fet, el rival les ha felicitat pel bon joc que ha fet. Ànims noies, la victòria és més a prop!

Benjamí A 2 – Mollet 2

El Benjamí ha a aconseguit el primer punt després d’intentar-ho moltes jornades. La primera part ha estat molt fluixa i han sortit adormits. Errades en sortida de pilota, feblesa defensiva, males decisions… el Mollet s’ha posat per davant, un gol per una errada en un rebuig i l’altre en la sortida de pilota. Els nens han tingut sobretot molts problemes en iniciar l’atac al recuperar la pilota. Estava essent un partit molt trabat i els dos equips no tenien gaires ocasions. La segona part ha estat totalment diferent. S’ha incrementat la intensitat i han començat a venir les ocasions. S’ha remuntat el partit amb dos xuts llunyans i tot l’últim quart s’ha passat a l’àrea contrària amb moltes aproximacions a porteria, i gairebé s’ha aconseguit el gol de la victòria. La majoria d’atacs venien per banda o conduint entre línies encarant la defensa rival, i és aquí on han fet mal. Destacar que no els han fet cap gol de contratac, que és on els petits pateixen més i que han treballant aquesta setmana als entrenament. Felicitar els nens per la segona part! La setmana que ve més i millor!

Pla d’en Boet 8 – Benjamí B 3

Els palauencs han sortit adormits i s’ha començat perdent 3-0. L’equip ha reaccionat i amb dos jugades col.lectives molt maques han aconseguit el 3-2. S’ha seguit amb la mateixa tònica i hi ha hagut una gran desorganització defensiva, sobretot dels laterals, i el rival ho ha aprofitat en contratacs i d’aquí han vingut els gols. Els palauencs han creat perill també en contratacs encarant la defensa, però s’ha fallat als últims metres. Toca aixecar el cap! Ànims petits!

Aleví B 1 – Parets 11

Partit molt igualat en ocasions i joc. Els petits encara podiem remuntar a la mitja part el 0-4, però l’encert del rival de cara a porteria els ha fet perdre el partit. Tot i perdre el partit, els nens s’han esforçat i han jugat amb ganes! Felicitats per ells!

Parets 2 – Aleví A 6

Partit molt rocós i de moltes imprecisions que ha fet que aquest no es decidís fins l’últim quart. El partit ha començat amb un Palau ben posicionat al camp i ben aviat ha inaugurat el marcador. Tot i això, el rival ha pogut retallar diferències abans d’acabar el primer quart. S’ha seguit la mateixa tònica durant els dos quarts següents, el Palau es distanciava en el marcador però el seu rival tornava a retallar distàncies. Amb això, s’ha arribat a l’últim quart amb un 2-2 i sabent que el líder havia empatat contra el Vilamajor, i el Palau ha sortit a per totes i ben aviat ha enllestit el partit. Tot i no fer un gran partit, sumat a les dificultats per jugar la pilota ocasionades pel rival, els petits han sabut jugar més directe i han pogut retallar 2 punts al líder. Moltes felicitats nois, toca seguir aprenent per ser cada dia millors!

Aleví infantil femení 11 – Santa Perpètua 2

L’aleví i nfantil femení ha guanyat el primer partit de la segona volta. El partit era complicat perquè feia molt fred i s’alternava la pluja i el vent, però les noies han realitzat molt bones triangulacions i poc a poc i amb insistència ha anat augmentant el marcador. Felicitats palauenques!

Cadet 3 – Sant Celoni 2

Derbi molt disputat contra el Sant Celoni, que ha començat guanyant 0-2. La segona part ha estat, però, d’un total domini del Palau, que al marcar aviat ha cregut que podia guanyar i així ha estat! Al final, resultat just de 3-2 que dóna ales als palauencs. Moltes felicitats nois!