Compartim els resultats i un resum de les cròniques de la jornada del cap de setmana 19 i 20 de novembre.

• Resultats
  • Cròniques
resultats23-11-2016

Sentmenat 8 – Aleví A 3

Partit entre el primer i segon classificat de la lliga. Els nervis han passat factura als palauencs, ja que tres errades en la primera part han fet que el Sentmenat, equip tot de segon any i físicament molt superior, aprofités les tres ocasions de gol que ha tingut. Els nois han retallat distàncies fins al 2-4, però de nou un xut llunyà des del mig del camp del Sentmenat i una errada han provocat marxar al descans amb 3-6. Als dos darrers quarts els nois han pogut jugar millor a futbol i això s’ha notat al camp, tot i no aprofitar les ocasions de gol creades. Derrota davant d’un equip que no jugava a res, però la diferència física i dos jugadors que estan per sobre de la resta han fet que el marcador es decantés pels locals. Partit on es poden treure moltes conclusions i informació per poder seguir millorant i creixent cada dia. Som el Palau i no pararem de créixer, ànims petits!

Centelles 14 – Benjamí aleví femení 0

Partit on les nenes han sortit molt disperses i desconcentrades al primer quart. A mida que anava passant el partit s’anaven endollabt mica en mica i s’han intentat fer petites jugades per acabar xutant a porteria. S’ha de seguir treballant el gran potencial que tenen aquestes nenes. Cal treballar també la confiança i els nervis, que son decisius en molts partits! Ànims petites!

Llinars A 5 – Prebenjamí B 3

Partit molt bo dels petits, però amb moltes coses a millorar. Els palauencs han començat les dues primeres parts apretant molt i no deixant passar el rival del mig del camp, la qual cosa els ha donat un avantatge al marcador d’1-3. A la tercera part, però, els rols han canviat completament i l’equip contrari no ha deixat passar del mig camp, cosa que ha suposat la remuntada dels locals per un 4-3. Amb el 4-3 i en l’últim quart els nens han tingut oportunitats per remuntar, però després de fallar vàries ocasions i un penal després d’una contra molt ben muntada els han marcat el 3-5.

Toca seguir millorant mica en mica i els resultats els acompanyaran. Ànims petits!

P.B. Lloret 2 – Senior femení 10

Tot i no fer una bona primera part, el senior equip femení guanya per 2-10 al camp de la P. B. de Lloret. L’ equip ha sortit molt bé a jugar davant un equip que només ha presentat nou jugadores. L’ excés de confiança, així com les múltiples ocasions fallades en l’1×1 contra la portera rival, han fet que una pilotada mal defensada acabés en gol en la primera arribada de l’equip local. Això ha generat una mica de nervis fins que l’equip ha reaccionat i, en dues accions molt ràpides, ha col.locat el marcador en 1-2. Semblava que l’equip reaccionava, però una i altra vegada l’equip queia en fora de joc o fallava davant la porteria local. Fins que al final de la primera part, una altra badada col.lectiva ha provocat que el Lloret empatés el partit. Amb aquest resultat ha acabat la primera part. Durant la segona part les jugadores palauenques han tret l’orgull i, amb una petita correcció en el sistema de joc, en 10 minuts han marcat 3 gols i han tancat l’equip local al seu camp. Aprofitant la superioritat numèrica i el bon joc col.lectiu, els gols anaven entrant a la porteria local amb un encert bastant elevat de cara a porta. Així s’ha arribat al minut 80, agradant i jugant força bé. En el minut 81, el Palau ha marcat el 2-10 i a partir d’ aquell moment les jugadores locals s’han anat “lesionant”. Amb tres lesions seguides, l’equip local s’ha quedat de cop amb 6 jugadores i l’àrbitre s’ha vist obligat a suspendre el partit al minut 82 per falta de jugadores. Dues cares totalment diferents les que ha mostrat avui l’equip femení, però que conviden a l’optimisme.

Bellavista Milan 4- Amateur F7 femení 2

Partit complicadíssim de jugar degut a les dimensions del camp, amb un joc molt fisic i de molt poc futbol. Ha acabat guanyant l’equip que ha tingut més fortuna de cara a porteria, però no per mèrits futbolistics.

Toca recuperar el bon joc i la victòria la setmana vinent a casa contra el Vallgorguina.
Anims noies i a seguir treballant!!!

Benjamí A 1 – Sta. Eulàlia 4

Resultat molt enganyós. Els nois jugaven contra els cinquens de la lliga i sabien que seria un partit molt complicat, però els palauencs han realitzat un gran joc i han merescut molt més. S’ha començat el partit amb una mica de desconcentració i falta d’intensitat, però als moments amb pilota s’ha jugat amb molt de criteri i s’han vist grans combinacions. Un gol de centre, un de contratac en una errada de sortida de pilota i un altre provocat per la lesió d’un jugador local han fet que els palauencs arribessin a la mitja part amb un 1-3 en contra.

A partir d’aquí s’ha vist la millor versió dels locals des de que s’ha començat la temporada i l’equip ha creat múltiples ocasions, moltes més que el rival, cosa que els havia costat molt anteriorment. S’ha continuat tenint una gran sortida de pilota i han progressat contínuament per les bandes amb les incorporacions dels laterals després de connectar amb el davanter que descarregava de cara, cosa que s’havia treballat durant la setmana.

L’equip constantment trepitjava l’àrea rival, però no ha estat encertat en la definició, arribant a fer 3 pals. Els rivals han aprofitat que estaven tots bolcats a l’atac per fer l’últim gol en un contratac.

S’ha de felicitar l’equip pel gran partit contra un rival que està a les posicions de dalt, ja que mereixien molt més i han millorat moltíssim en el joc. Ànims petits!

Llerona 4 – Aleví infantil femení 10

Partit complicat on les noies han hagut de lluitar molt per emportar-se els 3 punts. Al primer quart les noies no han sortit del tot concentrades i, tot i obrir el marcador, el quart ha acabat 3-2 i ha estat molt igualat i intens. Poc a poc les noies han anat agafant el control del partit ampliant el marcador 3-5 a la mitja part. El tercer quart, a causa de lesions i cansament, ha estat més pausat i a l’últim quart les noies han explotat i han anat a per totes posant el 4-10 definitiu amb grans jugades i definicions.

Les noies es mantenen primeres amb 8 victòries de 8 partits després de guanyar a un equip que ho ha posat dificil. Diumenge que ve a les 10.30h toca contra el Santa Susana en un partit que també serà complicat, us hi esperem!

Llinars 1 – Prebenjamí A 3

Victòria molt lluitada i merescuda dels petits que els permet pujar posicions a la classificació, ja que el Llinars era un dels rivals directes a la part alta.

El partit ha començat amb una gran concentració per part dels palauencs, amb una gran pressió sobre els rivals quan tenien la pilota i amb un gran joc de combinació que els ha permès acabar la primera part amb el 0-1 al marcador.

Durant la segona part el partit ha continuat amb la mateixa tònica i els palauencs han tingut moltes ocasions per fer més gran la diferència, però només l’han pogut augmentar en un gol arribant al 0-2 a la meitat del temps.

La tercera part ha estat la més competida entre els dos equips, ja que en una jugada desafortunada l’àrbitre ha xiulat un penal en contra que ha retallat distància al marcador. Ja en l’última part els nens han tornat a tenir el domini del joc i en una jugada de córner han aconseguit marcar el tercer i definitiu gol del partit, acabant així amb l’1-3 final.

Molt contents pel joc que està mostrant l’equip setmana a setmana i per com milloren cada vegada més els petits!! Felicitats!

Infantil A 2 – Llerona 1

Victòria molt important dels nois, que han aconseguit els tres punts lluitant fins al final per tornar a recuperar la primera posició amb un partit menys.

El partit ha començat amb un joc poc fluïd i amb moltes dificultats de controlar pel joc físic i directe del rival, però poc a poc els nois s’han posat al partit i el perill ha començat a arribar millorant al mateix temps el joc. Gràcies a això la primera part ha acabat amb uns últims minuts molt bons que han seguit al començar la segona part, on s’ha aconseguit l’1-0. El partit semblava controlat tot i que els rivals creaven algunes ocasions de perill amb pilotes a les esquenes, i així han aconseguit empatar el partit 1-1.

Els palauencs no han alfuixat i han seguit lluitant fins al final creant un bon joc i fent arribar ocasions que no entraven. Finalment, el gol de la victòria ha arribat en un córner a l’últim minut de partit. 3 punts aconseguits gràcies a lluitar fins al final.

Enhorabona a aquets petits crack, a seguir treballant!