• Juvenil femení B
  • Juvenil femení A
  • Juvenil A

🏆 BENJAMÍ A 3 – 3 AEC Manlleu

Empat injust pels nostres que han merescut més pel partidàs que han fet. Un dels millors partits que hem jugat fins ara, però futbol és així. El pròxim partit més i millor. Amunt Palau

⚽ Gols: Nizar x2, Derek.

🏆 ALEVÍ A 6 – 3 CF Riudeperes

Victòria de mèrit dels palauencs al Municipal de Font Martina davant els, fins aleshores, intractables líders. Després d’un inici esplèndid en el qual els locals es van distanciar fins a 3-0 al marcador, els visitants van escurçar distàncies abans d’arribar al descans. Lluny d’amagar-se, a la represa, l’Aleví A va seguir ferm al plantejament proposat i va arribar a guanyar 6-1 al seu rival. Als últims minuts, el CF Riudeperes va anotar dos gols a través de dos atacs elèctrics que definien el seu tipus de futbol. Importantíssima victòria que premia la gran dinàmica d’entrenaments i de joc que acumulava l’equip.

⚽ Gols: Gerard x3, Rida, Amadou, Pau
⭐ MVP: Gerard

🏆 F. UE Vic 2 – 1 ALEVÍ A

Derrota merescuda dels palauencs a Vic davant un rival que va aixecar el 0-1 inicial a força de creure, competir i no deixar d’intentar-ho. L’Aleví A, per la seva banda, tot i començar molt bé el partit, aviat va cegar-se com la boira d’Osona que acompanyava el matx i va desaparèixer del partit. Tanmateix, es va poder empatar el partit, inclús guanyar-lo, però la manca d’encert en diverses ocasions no va premiar un cap de setmana que podia haver estat rodó. A seguir treballant!

⚽ Gols: Gerard

Jornada18-19 desembre 2021

🏆 ALEVÍ FEMENÍ 0 – 13 UCF Santa Perpètua

Derrota aquest cap de setmana que ens ajuda a entendre que s’ha de seguir treballant i millorant. El partit acabava amb un resultat de 0-13 contra una Santa Perpètua situat a la part alta de la classificació.

⭐ MVP: Judit (mig)

🏆 INFANTIL A 5 – 1 CF Vilamajor B

Última jornada de l’any amb victòria dels palauencs.

Primera part amb domini del joc ofensivament i defensivament, en la qual ens hem trobat amb dificultats als primers minuts.
A la segona part, aconseguim marcar un gol als primers minuts que ens permeten desplegar un joc més vistós.
Encaixem el gol a l’últim minut fruit de la relaxació.

⚽ Gols: Darling (x3), Roger M., Isaac
⭐ MVP: Roger Mas (interior), Martí (mitja punta), Bernat Perdiguero (lateral)

🏆 CF Vilamajor 6 – 2 CADET A

L’equip visitava el camp del líder, i l’objectiu era competir de tu a tu a un equip físicament molt superior.
Iniciàvem ben plantats al camp, domini amb pilota i defensivament molt estructurats. Això ens fa avançar-nos al marcador fins al minut 30.
Seguidament, fem un penal i empaten. A partir de l’1-1, l’equip es desorganitza i es posa nerviós i encaixem l’1-4 en qüestió de minuts.

⚽ Gols: Robin x2
⭐ MVP: Robin (Punta)

🏆 JUVENIL FEMENÍ B 1 – 0 Olímpic Can Fatjó

Segona victòria de les nostres palauenques en un partit competit davant d’un rival que lluitava totes les pilotes disputades. Les palauenques malgrat tenir constants arribades a l’àrea rival, no han sigut capaces de trobar l’última passada a la zona de finalització. A la segona part les palauenques han continuat tenint la possessió i el domini del partit jugant a camp rival, on s’han vist aspectes treballats durant la setmana i han aturat molt bé les contres de les rivals mantenint la línia defensiva molt concentrada. No ha estat fins a l’últim minut que les locals s’han posat per davant al marcador, on just després l’equip rival també ha intentat aconseguir el gol acabant el partit amb dues parades molt bones de la nostra portera.

⚽ Gol: Anna
⭐ MVP: Marina (central), Mery (lateral dret) i Nausica (mitja punta)

🏆 UE Cornellà 0 – 5 JUVENIL FEMENÍ A

Victòria treballada davant un rival que a l’inici del partit s’ha mostrat ofensiu. El juvenil, però, ha sabut ocasionar accions que han acabat amb 5 gols, deixant la porteria a zero. Acabem l’any amb una bona dinàmica.

⚽ Gol: Lucia, Matamala x2, Marina, Iria
⭐ MVP: Julia (portera), Anna Matamala

🏆 JUVENIL A 3 – 0 CE Llerona

El Juvenil Masculí suma una bona victòria en el Municipal de Font Martina contra un rival directe. Partit marcat per la pressió de tots dos equips. On el Palau ha sabut aprofitar les ocasions, i deixant la porteria a 0. Acabem l’any amb bones sensacions, pujant posicions i apropant-nos als equips capdavanters.

⚽ Gols: Sergi Vilar x2, Santi Mutuverria
⭐ MVP: Sergi Vilar (davanter), Romer (central), Pablo (Lateral esquerra)

Patrocinador del CF Palautordera: SalicrúPatrocinador del CF Palautordera: Publieco
Patrocinador del CF Palautordera: SalicrúPatrocinador del CF Palautordera: PubliecoPatrocinador del CF Palautordera: Publieco