Resultats de la jornada 17-18 de desembre

• Infantil femení
  • Cadet A
  • Juvenil A

🏆 Parets 2 – 1 PREBENJAMÍ

Partit amb mal sabor de boca abans de marxar a les vacances de Nadal. L’equip va sortir despistat i les ganes del rival van ser superiors a les nostres.

Així i tot, els palauencs van insistir fins al final i en cap moment van abaixar els braços.

⚽️ Gol: Ricard

🏆 ALEVÍ C 5 – 1 Lliçà d’Avall

Bon partit dels palauencs per acomiadar l’any de la millor manera possible. Els nois han sabut contrarestar l’equip rival mantenint la possessió de la pilota. També han sabut minimitzar els errors defensius i aprofitar totes les ocasions de gol.

Toca seguir treballant!!!

AMUNT PALAU 💛💙

⚽ Gols: Mateo x2, Luan, Quim, en pròpia

Jornada 17-18 de desembre

🏆 Sant Esteve de Palautordera 0 – 5 ALEVÍ A FEMENÍ

Bon partit de les palauenques per portar el derbi cap a casa i on van deixar una gran imatge de progrés, veient en moltes fases del partit jugades combinades en equip i molts aspectes treballats als entrenaments. Seguirem treballant en aquesta direcció!

⚽ Gols: Berta, Judit x2, Naroa x2

🏆 ALEVÍ B FEMENÍ 3 – 0 La Llagosta

Partit de menys a més contra l’últim classificat. Les palauenques han començat una mica adormides i els ha costat dominar el partit amb el seu joc. Així i tot, a les últimes parts sí que han baixat la pilota i han començat a jugar amb cap i calma.

Bones sensacions per acabar l’any i amb ganes de tornar i seguir creixent.

⚽ Gols: En pròpia, Paula C, Juliette

🏆 INFANTIL B 2 – 1 Jabac Terrassa

Desena jornada de lliga i últim partit de l’any en què l’infantil s’acomiada amb una victòria. Tanmateix, el partit no assoleix el ritme ni el joc que es requeria, ja que l’infantil va tenir dificultats a l’hora de jugar la pilota i tenir el control del partit.

Un error en defensa al minut 1 posava al Jabac per davant al marcador i l’infantil es va haver de refer. No van tenir gaires ocasions, però, les que van tenir, van entrar, i van acabar donant la victòria als palauencs.

⚽️ Gols: Rida i Albert

🏆 La Garriga 1 – 4 INFANTIL A

L’infantil visitava un rival que ha volgut posar les coses complicades als palauencs. Tot i això, un gran inici, amb un bon joc i bones ocasions generades, ha portat a aconseguir els 3 últims punts de l’any per acabar líders.

⚽️ Gols: Moha, Soto, Isaac, Darling

🏆 INFANTIL FEMENÍ 10 – 0 Martorelles

Victòria de les palauenques en un partit on clarament ha sigut molt superior al rival. Le palauenques s’avançaven al minut 1 de partit amb un gol de Clara. Al segon quart, a les palauenques els ha costat una mica la sortida de pilota, però, així i tot, han seguit marcant gols i al final del segon quart el resultat era de 5 a 0. A les dues últimes parts el Palau ja ha trobat més el seu joc i s’ha acabat imposant per un resultat de 10-0.

En general, gran partit de les palauenques, que a poc a poc va escalant als llocs alts de la classificació.

⚽ Gols: Clara x3, Anna x2, Mireia, Ruth x2, Chloe x2

🏆 CADET A 4 – 3 Vilamajor

Victòria davant d’un rival que ha posat les coses molt difícils. Un partit on hem aconseguit un bon resultat al descans i que s’ha complicat a la segona meitat amb un mal inici defensiu i una expulsió. Tot i les dificultats, l’equip ha sabut patir i assoleix una victòria que ens deixa invictes l’any 2022.

⚽ Gols: Marçal x2, Victor, Pathe

🏆 CF Ametlla 0 – 3 JUVENIL A

El juvenil es desplaçava al camp del segon després de la derrota del partit anterior. Des de l’inici, es veia que el Palautordera volia dominar el partit. Tot i algunes imprecisions, van estar molt sòlids en defensa, arribant al descans amb un 0-1 favorable fet pel pitxitxi de la categoria, Fernando.

A la represa, el Palautordera va sortir a defensar el resultat i van deixar que fos el CF Ametlla que arrisques més. Va ser així com, aprofitant un error del contrari, Fernando tornava a marcar el segon gol. El tercer i últim gol el va fer Carlos, amb un fort xut de falta.

Amb aquest resultat, el juvenil A marxa de vacances afiançant-se en les posicions capdavanteres de la classificació.

Patrocinador del CF Palautordera: SalicrúPatrocinador del CF Palautordera: Publieco
Patrocinador del CF Palautordera: SalicrúPatrocinador del CF Palautordera: PubliecoPatrocinador del CF Palautordera: Publieco