Compartim els resultats i un resum de les cròniques de la jornada del cap de setmana 16 i 16 d’octubre.

• Resultats
  • Cròniques

2016-2017

Senior femení 5 – Vall d’en Bas 5

Partit de tenis amb un joc molt intermitent de les palauenques en atac i molt dispers en defensa, que ha donat regals que el contrari no ha desaprofitat. Al final, un partit amb molts gols que ha acabat en empat, un resultat no del tot negatiu tenint en compte que la Vall d’en Bas és un molt bon equip que lluitarà a la part alta de la classificació. Ànims noies, els resultats arribaran!

Cadet 6 – Sant Vicentí 2

Molt bona primera part de l’equip, que ha marxat al vestidor amb 4-1. Durant la segona part els nois han jugat amb intel.ligència fins arribar al definitiu 6-2. Ressaltar el Pocker de gols d’en Toni Marzal! Felicitats nanos!

Aleví B 5 – Granollers 5

L’Aleví B ha sumat un punt en un partit molt treballat. La lluita i les ganes avui si que han tingut recompensa, felicitats petits!

La Llagosta 1 – Aleví A 2

Tercer partit de l’Aleví A i tercera victòria per 1-2. El partit ha arrencat amb un Palau bastant enraderit fruit del domini del joc del rival. Mica en mica els palauencs han anat avançant metres i han començat a generar perill, arribant així amb 0-1 al descans tot i perdonar vàries ocasions clares per ampliar el marcador.

La segona part ha seguit amb la mateixa tònica dels dos darrers quarts. L’equip contrari, molt ben col.locat, i un camp una mica estret ha dificultat la sortida de pilota. Tot i així, fruit d’una molt bona pressió d’un dels nostres jugadors s’ha aconseguit el 0-2. Finalment, en l’últim quart, amb el partit trencat, la Llagosta ha aconseguit fer l’1-2 final.

Treballada victòria dels nois, que els permet mantenir-se a dalt de la classificació. Felicitats i a seguir treballant!!

Cerdanyola 3 – Aleví infantil femení 4

L’aleví infantil femení ha guanyat 3-4 davant del Cerdanyola en un partit complicat, molt igualat i intens durant els quatre quarts. Les petites han sortit molt endolldes i s’han avançat al marcador, però ràpidament el Cerdanyola ha empatat.
Ja al segon quart el Palau s’ha tornat a posar per davant, però els nervis han fet un mala passada i ha arribat el 2 a 2 ràpidament. A l’últim quart l’equip ha aconseguit posar el marcador 2 a 4 amb un gran treball. Poc abans d’acabar el partit, un xut de servei de mig camp del Cerdanyola ha acanat de posar el fet 3-4 final.

Victòria molt important i treballada de cara a la classificació, amb un rival molt directe.

Femení amateur 8 – Breda 1

Victòria de l’Amateur F7 femení en un molt bon partit de les noies. Les palauenques han estat molt superiors i no han renunciat en cap moment a buscar un joc ataractiu, fent algunes jugades molt ben trenades.
Molt bona actitud de les noies, que estan creixent dia a dia!!

Prebenjamí A 4 – Parets 0

Victòria dels petits en un partit molt intens, ja que fins l’última part no han pogut fer el joc vistós que saben fer. Ha estat un partit bastant físic on ha costat veure jugades de combinació. Cal destacar el bon treball defensiu de tot l’equip deixant la porteria a zero i la mateixa aportació dels defenses en atac, que han fet 3 dels 4 gols de l’equip avui!

Primera victòria dels palauencs en aquesta lliga, a seguir treballant! Felicitats!