• Cadet A
  • Juvenil A femení
  • Juvenil A

PREBENJAMÍ 6 – 1 Gualba A

Partit amb molt bon joc dels palauencs aquest diumenge. Tot i el primer gol en contra, l’equip va saber reaccionar ràpidament i va marcar l’empat en poc temps. Seguidament, amb una molt bona pressió alta i efectiva, l’equip va marcar la resta de gols.

Cal continuar treballant per seguir millorant.

⚽️ Gols: Ricard x3, Marçal x2 i Erik.

CF Montornés 2 – 2 INFANTIL B

Partit molt disputat de l’infantil B com a visitant davant d’un equip rocós.

El partit es va complicar pels palauencs després d’encaixar dos gols, un primer de córner i un segon d’una falta llunyana. Tot i això, l’equip va seguir lluitant i generant ocasions fins a aconseguir posar l’empat en el marcador en l’última jugada del partit.

⚽️ Gols: Amadou i Gerard

Jornada 11 i 12 de març

INFANTIL A 4 – 1 Sant Esteve

Els palauencs aconsegueixen sumar tres punts en el derbi al Municipal de Palautordera.

Una primera part amb un resultat favorable pels groguencs per 3-0 a fet començar una segona part molt més relaxada, fent que el Sant Esteve retallés el marcador, tot i tornar a ampliar seguidament.

Una setmana més que l’equip suma de tres en tres i continua creixent.

⚽️ Gols: Moha i Soto x3

INFANTIL FEMENÍ 2 – 3 Folgueroles

Partit entre dos equips molt similars a la classificació. El partit va començar amb un gol de córner del Folgueroles al primer quart. Després del gol, el Palau va continuar mostrant un gran joc i va aconseguir empatar abans del descans. No obstant això, després d’un error en defensa, el Folgueroles es va tornar a avançar en el tercer quart. El Palau va tornar a apretar i va empatar de nou, però en l’últim quart, després d’un altre error en defensa, el Folgueroles va posar el 2-3 definitiu.

En general, va ser un bon partit de l’Infantil Femení, però van acabar pagant els errors en defensa.

⚽ Gols: Liana i Ana

Finsobe 0 – 5 CADET A

Victòria del cadet en un camp petit i on ha costat trobar espais. Els palauencs han aconseguit posar-se per davant al marcador amb uns primers 30 minuts molt complets. Tot i un mal final de la primera meitat, els nostres han sortit endollats a la 2a i han aconseguit un marcador ampli. Una porteria més a 0 que serveix per continuar lluitant pel títol.

⚽ Gols: Víctor x2, Elies x2 i Roure

JUVENIL A FEMENÍ 2 – 2 Manu Lanzarote

Un partit a casa que exigia intensitat i concentració durant els 80 minuts de joc. La primera part ha acabat amb un empat a 1. A la segona part, les rivals han marcat un gol, però amb perseverança i treball, les palauenques han aconseguit l’empat. D’aquesta manera, l’equip suma un punt molt necessari. Continuarem treballant durant la setmana per seguir millorant.

⚽ Gols: Anna Salicrú (penalti), Mariam

Sant Fost 1 – 2 JUVENIL A

Tot i jugar al camp del darrer classificat, ha estat el partit més complicat de la temporada perquè teníem moltes baixes importants, a més d’un horari mortal per la calor que hem hagut de suportar durant els 90 minuts.

El partit ha començat rebent el gol en contra al minut 5 a causa d’un error en defensa que ha fet que haguéssim de jugar a remolc del resultat. Tot i això, aquest equip no és líder per casualitat i, a poc a poc, hem tancat el Sant Fost en el seu camp, amb poca profunditat però amb molt de control, i així ha arribat el gol de l’empat abans del descans.

La segona part ha seguit amb la mateixa tònica, amb un juvenil intentant controlar el joc i un Sant Fost molt tancat i intens defensivament, intentant sortir a la contra. En una jugada molt ben elaborada, trenada per Albero que combinava amb Sergi, hem aconseguit la victòria. Tot i això, el Sant Fost ha tingut una última oportunitat que Gerard Ortiz ha evitat amb una gran aturada.

Avui només puc felicitar amb totes les lletres tot l’equip, que s’ha deixat tot el que tenia per a aquesta idea i aquest resultat.

⚽ Gols: Fernando i Albero

Patrocinador del CF Palautordera: SalicrúPatrocinador del CF Palautordera: Publieco
Patrocinador del CF Palautordera: SalicrúPatrocinador del CF Palautordera: PubliecoPatrocinador del CF Palautordera: Publieco