• Juvenil B Femení
  • Juvenil A Femení
  • Juvenil A

🏆 PREBENJAMÍ 8 – 0 Martorelles

Partit amb molt bones sensacions en general i amb una actitud excel·lent. Ens hem trobat un equip dur, però els palauencs han sabut llegir molt bé el partit.

Una molt bona sortida ens ha permès superar línies ràpidament i liquidar el partit a la primera part amb 4 gols.

Pròxima setmana, més i millor 💪

⚽️ Gols: Marçal x3, Èric x2, Ricard x3

Jornada 10-11 de desembre

🏆 Granollers 6 – 3 ALEVÍ B

Derrota molt injusta per l’esforç que han fet els nostres, en un partit on hem començat guanyant 0-2. Tanmateix, els pocs canvis que teníem i un rival molt superior físicament han fet que els tres punts se’ns escapessim a l’últim quart.

Ens quedem amb el bon partit que ha fet els nostres. Molt content per l’esforç dels jugadors!

🏆 ALEVÍ A 6 – 4 Molletense

Partit irregular dels alevins, que han patit fins al final. Després d’un bon primer quart, baixàvem el nivell jugant un segon quart molt fluix en què encaixàvem gols que igualaven el marcador. Els palauencs han lluitat fins al final per endur-se finalment la victòria.

Cal seguir treballant per corregir errors que ens facin seguir sumant i millorant.

No frenem, que anem molt bé!⚽️💪🏼

⚽ Gols: Dani, Amadou, Aleix, Gerard x3

🏆 Vic Riuprimer 7 – 2 ALEVÍ B FEMENÍ

Molt bon partit davant del líder. Les palauenques van començar avançant-se en el marcador gràcies a un gol de falta. A la segona part, les de Vic van empatar el partit, però, així i tot, les alevines van aconseguir tornar-se a avançar amb un gran gol de córner. Les de Vic van tornar a empatar i van acabar remuntant el partit.

Molt bones sensacions davant del líder, ja que les palauenques van saber treballar juntes i posar entre les cordes les actuals líders. Molt contentes per la millora i el canvi d’actitud de l’equip. Seguim!

⚽ Gols: Carla i Paula

🏆 Parets 3 – 0 INFANTIL B

Partit en què l’infantil B ha proposat un joc molt diferent de l’habitual. S’han plantat contra el 1r classificat, un equip quasi tot de 2n any, amb un bloc i una línia defensiva molt baixa, cosa que ha afavorit el marcador, ja que a la primera part han marxat al vestuari amb només un gol en contra.

A la segona part, el Parets ha apretat i ha fet canvis que s’han notat al camp. Això ha provocat dos errors defensius que han acabat sumant dos gols més al marcador.

Molt bon partit de l’infantil, ja que s’han esforçat molt contra un rival d’alt nivell!

🏆 INFANTIL A 9 – 0 Llinars

Tres punts més de l’infantil al Municipal de Fontmartina. Un partit d’inici molt espès pels locals, on va faltar molta fluïdesa en el joc ofensiu. Els groguencs van ser molt intermitents, però controlant el partit en tot moment. El transcurs del partit es va decantar clarament pels palauencs, aconseguint materialitzar les accions de gol generades.

⚽️ Gols: Marti, Isaac, Sadio, Soto x2, Moha x2, Darling x2

🏆 CADET B 1 – Parets 5

El cadet B ha començat competint un partit que a priori era molt complicat, atès que el Parets venia de 4 victories seguides. L’equip ha mostrat una cara molt competitiva i ordenada i ha aconseguit arribar a la mitja part 0-0. A l’inici de la 2 part, han seguit igual i fins i tot els nois s’han arribat a posar per davant del marcador al minut 48. 1-0 davant d’un rival molt complicat.

Seguidament, el Parets ha capgirat el marcador amb un gol de córner i un altre de falta directa. El Palau ha anat a l’atac, la qual cosa ha fet que el Parets trobés més espais per poder augmentar el resultat.

Un partit molt igualat en què, sense contar els últims minuts, hi ha hagut possibilitats de guanyar. Contents amb el treball realitzat, però corregint errors per seguir millorant i, d’una vegada, sentir-se recompensat amb la feina.

🏆 JUVENIL B FEMENÍ 7 – 0 Ametlla

Bon partit de les nostres juvenils, que, tot i anar amb pocs canvis i algunes malaltes, van treure valentia i actitud per aconseguir els 3 punts.

Punts importants per seguir sumant i acompanyar el gran creixement que estan fent aquesta temporada.

Felicitats, noies!! 💪🏼💛

⚽ Gols: Rocio, Abril x3, Claudia, Ingrid, Fatima

🏆 JUVENIL A FEMENÍ 1 – 4 Levante Las Planas

Les palauenques han arrencat el partit amb intensitat i esforç i han pogut avançar-se al marcador. Tot i això, les rivals ens han apretat molt i han aconseguit arribar a la nostra porteria, marcant-nos abans del descans. A la segona part, el nostre desgast físic ha fet que les rivals poguessin arribar més al nostre camp, la qual cosa ha donat el resultat final.

⚽️ Gols: Íria

🏆 JUVENIL 1 – 3 Vilanova del Vallès

Partit de la zona alta de la classificació en què es va poder gaudir de molta intensitat per part dels dos equips. Els nervis i les ganes que els tres punts es quedessin a casa van fer que el juvenil cometés un parell d’errors que el Vilanova no va desaprofitar per endur-se la victòria.

⚽ Gol: Roure

Patrocinador del CF Palautordera: SalicrúPatrocinador del CF Palautordera: Publieco
Patrocinador del CF Palautordera: SalicrúPatrocinador del CF Palautordera: PubliecoPatrocinador del CF Palautordera: Publieco