• Juvenil A femení
  • Juvenil A
  • Sènior femení

🏆 Finsobe 2 – 4 PREBENJAMÍ

Partit d’alt nivell en què els palauencs aconsegueixen els 3 punts. Partit on ambdós equips no van baixar en cap moment els braços ni la intensitat.

Seguim estant en la zona alta de la classificació i millorant partit a partit.

⚽️ Gols: Ricard x3, Joseph (pp)

🏆 BENJAMÍ B 12 – 5 Finsobe

Partidàs dels palauencs en què han jugat al 100% durant tot el partit, sobretot a la primera part, amb un resultat de 4-1. Han realitzat una gran feina defensiva i no han deixat passar els jugadors, aconseguint a la vegada molt bones contres. Gran joc en atac fent ús del joc en equip.

Gols: Moussa x6, Alex x2, Biel x2, Enric i Martí

🏆 BENJAMÍ A 1 – 3 Granollers

Derrota del Benjamí A en un partit molt igualat per part dels dos equips. Els errors defensius dels palauencs han fet que la victòria se la quedés l’equip visitant.

Toca continuar treballant per millorar els errors. Continuem! 💛💙

⚽️ Gol: Oscar

Jornada 4 i 5 de febrer

🏆 ALEVÍ C 3 – 10 Vallgorguina

Mal patit dels palauencs, tot i començar el patit amb un gol a l’últim tram del primer quart. a partir de la segona meitat, l’equip s’ha confiat i ens han remuntat el partit durant el 2n 3r quart. A l’últim quart, l’equip ha tornat a ser el de sempre i ha lluitat el partit, amb moltes ocasions per apropar-se al rival.

Toca seguir treballant per millorar!!!

⚽ Gols: Mateo x2 i Quim

🏆 Sinera 3 – 4 ALEVÍ A

L’aleví A ens torna a donar emoció i nervis en un partit aparentment dominat i començant amb un 0-3 a favor al marcador. A l’inici de la segona part, Amadou marcava l’1-4 que tothom pensava que ens donaria calma, però seguidament encaixàvem dos gols que feien tremolar el partit amb un resultat final de 3-4.

Seguim rebent molts gols en contra i cometent greus errades en defensa, cal seguir treballant i millorant molts aspectes en fase defensiva.

Felicitats pels 3 punts i a per totes a la segona volta! 💪🏼💪🏼

⚽ Gols: Gerard x2, Amadou i Marc

🏆 ALEVÍ B FEMENÍ 4 – 3 Santa Perpètua

Victòria que s’ha decidit a l’últim segon del partit. Les locals han començat el partit dominant i això ha fet que el marcador quedés 3-0. Tot i que han seguit dominant, les visitants han començat a fer mal en la pressió i han empatat el partit. Les palauenques han seguit jugant i tenint moltes ocasions, però no ha estat fins als últims 10 segons, gràcies a una recuperació a mig camp i una passada a l’espai, que han tingut l’última ocasió del partit, la qual han sabut aprofitar per acabar amb un 4-3 al marcador final.

Partit d’infart, molt igualat però molt ben competit. Seguim lluitant!!!

Gols: en pròpia, Berta x2 i Míriam

🏆 Oar Vic 1 – 6 ALEVÍ A FEMENÍ

Partit davant de l’últim classificat, el qual ens han plantat cara, sobretot fins al descans. A la tornada del descans, l’equip ha millorat i a, fruit d’això, han anat arribant els gols.

⚽ Gols: Naroa x3, Judit x2, Anna

🏆 PBG La Roca 15 – 0 INFANTIL B

Partit fora de casa contra el 2n classificat de la lliga, el qual ha sigut clar dominant del partit durant els 70 minuts. L’infantil ha sortit adormit i amb les idees poc clares davant un fort equip de 2n any i això ha perjudicat el joc que acostumen a jugar, sortint des de darrere tocant.

Amb diverses baixes notables dins del camp, l’infantil ha lluitat fins al final, tot i tenir només 2 canvis a la banqueta.

Toca seguir treballant la idea de joc per seguir competint!

🏆 INFANTIL A 8 – 1 PBG La Roca

Els palauencs s’enfontraven davant de l’únic equip que els havia guanyat la primera volta. L’actitud, les ganes i la motivació de l’equip han estat clau per guanyar el partit, on en el minut 12 el resultat ja era de 4-0 a favor.

Felicitar l’equip pel bon resultat, però, sobretot, pel treball i les ganes de seguir aprenent.

⚽️ Gols: Mohaned x2, Soto x3, Darling x2 i Jordi

🏆 Fundació UE Vic 2 – 3 INFANTIL FEMENÍ

Partit molt competit on, tot i que les palauenques portaven la iniciativa duent a terme els aspectes treballats durant la setmana, no acabaven de tenir encert davant la porteria. A mesura que ha anat passant el temps, han anat trobant encert i ha fet que acabéssim guanyant el partit.

Felicitar les noies per la millora que estan fent.

⚽ Gols: Mireia x2 i Ruth

🏆 Llinars 0 – 9 CADET A

Victòria del cadet a domicili contra un Llinars que va proposar un partit molt defensiu. Els palauencs no van començar del tot encertats en les passades i la presa de decisions a la primera part, però sí de cara a gol. I una segona part molt bona i encertada després de les correccions fetes al descans.

⚽ Gols: Victor x3, Roure x2, Marçal, Adri, Lluc i Ivan

🏆 Vallgorguina 1 – 1 JUVENIL B FEMENÍ

Partidàs de les palauenques que, una setmana més, es posaven per davant al marcador contra un equip que va bastant més alt a la classificació. Després de diverses ocasions de l’equip, arribava el gol de Lola al 61′. Malauradament, un desajust defensiu feia que encaixéssim l’1-1 al 70′.

Bona feina de tot l’equip: atrevides, concentrades, aconseguint una molt bona sortida de pilota i jugant clarament un dels millors partits de la primera volta.

Felicitats pel partidàs. Anem a per la segona volta, noies!! 💪🏼💪🏼💙💛

⚽️ Gol: Lola

🏆 Pontenc 3 – 1 JUVENIL A FEMENÍ

Comencem la segona volta amb partit fora de casa amb molts alts i baixos. A la primera part, les palauenques han jugat a un ritme inferior al que poden rendir i el rival ha pogut avançar-se amb un 2-0. A la segona part, l’equip ha iniciat amb més força i ha aconseguit marcar el 2-1. Tot i les ocasions, no s’ha pogut igualar el marcador i un gol del rival als últims minuts de partit decidia el resultat final de 3-1.

Cal continuar treballant per afrontar amb ganes i ambició els pròxims partits.

⚽️ Gol: Mariona

🏆 JUVENIL A 2 – 1 Vilamajor

El millor partit de la jornada es jugava aquesta cap de setmana al Municipal Font Martina. S’enfrontaven el primer contra el tercer classificat, amb un partit perdut per cada equip a dia d’avui.

El partit es posava de cara al minut 2. Una jugada treballada, amb Ribas realitzant un canvi de joc precís cap a Sergi, que deixava el nostre extrem sol per arribar a la línia de fons i posar la pilota perquè Carlos marqués a plaer. Fruit d’un joc molt fluid i amb les idees molt clares, els palauencs provocaven un penal a favor al minut 15 que el porter del Vilamajor va aturar amb una gran actuació.

El partit va seguir amb la mateixa tònica de control. Tanmateix, el Vilamajor, amb pilotes llargues i una marxa més, aconseguia l’1-1 abans del descans.

La segona part va ser de lluita de tu a tu amb dos equips que es jugaven molt. Tanmateix, el nostre equip va demostrar maduresa en adaptar-se a les circumstàncies del joc, la qual cosa va fer que aconseguissin el 2-1 final.

Felicitar tots els components de la plantilla, ja que avui han demostrat que estan preparats per lluitar de veritat aquesta lliga. Si no es pot jugar bé els 90 minuts, com a minin els competirem!!

⚽️ Gols: Carlos, Sergi Vilar

🏆 SÈNIOR FEMENÍ 2 – 3 Cerdanyola

Derrota de les palauenques en el darrer partit de la lliga regular davant un rival que es jugava una plaça a la fase d’ascens. Primera part molt igualada entre dos equips molt intensos. A la segona part, ha continuat la mateixa dinàmica de la primera, amb dos penals aturats per la portera del Palautordera.

⚽ Gols: Meri x2

Patrocinador del CF Palautordera: SalicrúPatrocinador del CF Palautordera: Publieco
Patrocinador del CF Palautordera: SalicrúPatrocinador del CF Palautordera: PubliecoPatrocinador del CF Palautordera: Publieco