Dos partits, dues victòries

13/09/2015

Gran victòria per 3-0 del 1r equip masculí contra el Canovelles després d’un partit molt treballat. Tot i haver disposat d’ocasions clares de gol, no ha estat fins al final del partit, amb 2 gols de Saihou i un de Petit, que aquest s’ha decantat a favor dels palauencs.

Els nois han jugat amb molta intensitat, ja la primera part han tingut accions clares de gol desaprofitades. Durant la segona el joc ha estat més irregular, però amb molta seguretat defensiva. Els canvis i l’estat físic de l’equip han fet que als últims minuts arribessin més forts, laqual cosa ha desequilibrat el partit cap a l’equip local.

Dos partits, dues victòries. L’equip s’ha buidat per sumar els sis punts. Felicitats per l’entrega i l’actitud!