Derrota del 1r equip masculí contra en Parets

18/10/2015

Dos errors a pilota parada provoquen la derrota per 2-0 del primer equip masculí al camp del Parets.

Davant d’un molt bon equip, els palauencs han fet una molt bona primera part. A la represa, un error en la marca a pilota parada ha fet que el Parets, que havia arribat tocat al descans, s’avancés. Poc després, en un altre córner, el davanter del Parets ha tornat a rematar sol i ha fet el 2-0. A partir d’aquí el Palau ha baixat els braços i ha desaparegut del partit. Una llàstima, sobretot després de la primera part que ha jugat el Palautordera.

Ara toca aixecar- se i continuar treballant per jugar com la primera part, en què l’equip ha donat molt bones sensacions. La setmana que ve més i millor! Anims nois!