Derrota del primer equip masculí

02/11/2015

La Torreta ha marcat el gol de la victòria al minut 89, just quan a la jugada anterior l’Àxel ha tingut una ocasiò molt clara de gol enviant una pilota al pal.

Primera part en què La Torreta ha tancat el Palau darrere, amb un Soler que ha salvat l’equip d’encaixar algun gol més. Durant la segona part, i després del golàs de Petit des de mig camp, l’equip ha apretat i ha posat contra les cordes La Torreta, amb la mala sort que a l’últim minut un xut de fora de l’àrea ha tocat un defensor i, amb el nostre porter descol.locat, la pilota ha entrat a porteria. El partit ha acabat amb un resultat final d’1-2.

Ànims a Carles Parera, que ha sortit amb la cara marcada per l’agressió rebuda per un jugador visitant.

A continuar treballant, que encara queda molt per fer. Ànims!