Compartim els resultats i un resum de les cròniques de la jornada del cap de setmana 19 i 20 de març.

• Resultats
  • Cròniques
resultats31-03-2016

Aleví-infantil femení 4 – Sant Feliu de Codines 4

L’aleví infantil femení va guanyar 4-0 el Sant Feliu de Codines en un partit passat per aigua i amb el camp que frenava molt la pilota.

Les noies tenien ganes de tornar a guanyar després de jugar contra les primeres i les segones, i van sortir al màxim des del minut 1 amb molt bones triangulacions i molta actitud. Poc a poc van anar dominant el partit, sortien molt bé amb la pilota i finalitzaven la majoria de jugades, fins que la diferència anava augmentant.

Les petites es mantenen 4es a la lliga empatades amb el Sant Celoni i amb ganes de seguir lluitant fins al final! Felicitats!

Benjamí A 2- Vilanova 1

Partit molt igualat on no s’ha pogut jugar gaire a futbol fins al tercer quart per l’estat del terreny de joc. Gran actitud dels palauencs, que han deixat opcions als jugadors de Vilanova.  L’equip segueix creixent a pasos de gegant i aquest partit és la mostra de la gran actitud de l’equip, ja que a l’anada van perdre 6-1. Enhorabona als nois pel partit!

Vilassar de Mar 6 – Cadet-juvenil femení 1

El cadet juvenil femení ha perdut davant les cinquenes classificades 6-1 tot i anar només 1-0 la primera part. Llàstima de no tenir canvis, perquè és el que han pagat les noies, durant la 1a part l’equip ha defensat molt bé i han tingut moltes ocasions. Ara toca començar a treballar des de ja per rebre el Sant Celoni a casa la propera jornada i donar-ho tot. Ànims noies!

Bonaire 2 – Senior femení 2

Partit dur davant d’un rival que no donava cap pilota per perduda. Les palauenques s’han avançat dues vegades al marcador, però les de Terrassa han aconseguit l’empat després d’un xut de falta provinent d’un claríssim fora de joc. Bon treball de les noies en una setmana en què hi ha hagut 7 baixes. Ànims noies, la propera jornada més i millor!

Llinars 0 – 1r equip masculí 0

El 1r equip masculí ha jugat un gran partit aconseguint un empat a zero gols al camp del segon classificat, el Llinars. L’equip ha tingut una actitud molt bona i ha jugat amb una generositat enorme. Partit amb poques ocasions de gol per part dels dos equips i que ens acosta una mica més a l’objectiu de la salvació. Felicitats pel resultat!

Aleví B 4 – Lliçà d’Amunt 4

L’Aleví B ha empatat el seu partit contra el Lliçà d’Amunt. Un partit que a la mitja part perdíem per 3-1 però que a la represa, amb un gran joc, hem remontat 3-4. Llàstima de l’empat final per 4-4, avui els nois es mereixien la victòria! Felicitats!

Aleví A 2 – Llerona 1

Partidàs dels petits contra el 1r classificat de la lliga! Els palauencs han derrotat el líder i retallen tres punts més seguint una setmana més invictes. Un gran treball i esforç de tots els jugadors amb una intenció clara de voler la pilota ha servit per guanyar els tres punts davant d’un equip molt lliutador que no ens ha posat les coses fàcils.

Enhorabona per aquests 3 punts! Després de Setmana Santa més i millor!