Compartim els resultats i un resum de les cròniques de la jornada del cap de setmana 12 i 13 de març.

• Resultats
  • Cròniques
resultats7-4-2016

Senior femení 3- Manlleu 1

Gran partit del senior contra el 6è classificat, potser (o segurament) el millor d’aquesta temporada. Després de tenir infinitat d’ocasions a la primera part, les palauenques van marxar amb un injust 0-1 al descans després d’un gol del Manlleu en una jugada aïllada. Ja a la segona, l’equip va seguir apretant i no donant opcions al rival, fins que va arribar l’esperada recompensa amb tres magnífics gols. Partit enorme noies, la línia és aquesta. Felicitats!

Cadet juvenil 0 – La Roca 3

Molt bon partit del nostre cadet femení, que ha aconseguit plantar cara al 1r classificat de la llioga tot i quedar-se sense canvis per la lesió de l’Àgata. Felicitats pel partit i molts ànims, Àgata!

Vilanova del Vallès 0 – Aleví A 12

L’aleví A va guanyar 0-12 al Vilanova en un partit que els nens van dominar en tot moment, aconseguint ja al primer quart un resultat de 0-6. Això va fer baixar molt el nivell i la intensitat del partit. Felicitats per una nova victòria!