Cap de setmana de futbol per a l’Aleví A

20/09/2015

ALEVÍ A 3 – TORDERA A 3 (dissabte 19 de setembre)
Partidàs dels nens contra un rival de preferent, la màxima categoria aleví. Un cop més, els nens van demostrar el seu nivell amb un partit molt treballat i amb possibilitats reals de guanyar.

Al primer quart van sortir una mica descol·locats. Amb un gol d’un xut de mig del camp i un córner amb un mal rebuig, els nens van marxar amb un resultat en contra de 0-2. Durant el segon quart, però, els nens van posar ordre i joc, amb la qual cosa van aconseguir l’1-2. Al tercer quart els nens van seguir fent un molt bon treball, van perdonar més d’una ocasió clara i el resultat va ser de 2-3. Tanmateix, els nens volien guanyar i ho van demostrar a l’últim quart en què, després de l’empat, van seguir lluitant fins al final.

ALEVÍ A 4 – BELLAVISTA 1 (diumenge 20 de setembre)
Bon partit dels nens tot i que, després del partit d’ahir i del rival que van tenir, no han jugat a la mateixa intensitat. Poc a poc els nens han millorat el seu joc i han començat arribar moltes ocasions de gol que s’han desaprofitat.

Molt bon cap de setmana de l’aleví A. D’aquí unes setmanes comença ja la lliga, a seguir treballant per estar preparats!